Siema mam problem na paczce nitrorpg gdzie każdy gracz zalogowany otrzymuje premium a zapomniałem jak to wyłączyć ktoś coś wie?
w php w tabeli premium date mam 00-00-00 a dalej jest premium od czego to zalezy?
Moderator: Cześć, pamiętaj, aby Twoje posty zawierały argumentację zgodną z regulaminem.
Sprawdź skrypt odpowiadający za rejestrowanie nowych kont, skoro nie jest to ustawione w bazie danych jako wartość domyślna, to pewnie jest to nadawane od strony skryptu serwera
Moderator: Cześć, pamiętaj, aby Twoje posty zawierały argumentację zgodną z regulaminem.
a kolumna premium w bazie danych jest ustawiona na wartość 0 czy 1? bo jezeli tak to tak bedzie mial premium po zarejstrowaniu. Sprawdź również skrypt odpiwiedzialny za premium , ponieważ kojarze ze większość serwerów miała ustawione premium na określony dzien dla nowego gracza
Zgadywałbym że gdzieś jest w paczce jest ukryty eventhandler który przy wejściu nadaje eldate odczytywaną jako premium