Witam mam takie pytanie nie wiem jak wgra? map? do GTA SA-MP 0.3c i przez FTP host wszystko po??czy?em si? i nie wiem jak j? wgra? prosz? o szybk? odp. za dobry poradnik dzi?ki
Tobie chodzi o gamemode czy o obiekty?
Je?eli chodzi ci o gamemode to wgrywasz go do gamemodes i wchodzisz w plik: server.cfg i w linijce: gamemode0 dopisujesz swojego gamemode z 1 na ko?cu 1 to jest ?e dzia?a a 0 nie dzia?a i bez .amx na ko?cu ma to wygl?dac tak:
Je?eli chodzi ci o obiekty na serwerze to jak masz ju? je w CreateDynamicObject i w formacie .amx to wgrywaj je do folderu: filterscripts i wchodzisz do linijki server.cfg i dopisujesz w linijce: filterscripts nazw? tego co doda?e? ju? bez 1 na ko?cu ani 0 ani bez .amx.
Je?eli nie masz w CreateDynamicObject lub w CreateObject to otwierasz sw?j plik map i robisz do poni?szego wzoru:
[size=18][b][u]Nie zapomnij ?e musz? by? , na pocz?tku i na ko?cu () oraz na ko?cu za ) ma by? ; Je?eli pomog?em daj Jak masz jeszcze jaki? problem pisz do mnie na gg a ci na pewno pomog?: 41139982