Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2017-11-22, 00:48

Drediks

Developer LUA

Na forum: 3352 dni
Nick w MP: Trojka

Piwa: 66

Respekt: 50

Witam :mrgreen: wi?c mam problem ze zrobieniem skina, wszystko w 3ds'ie wygl?da dobrze, wszystko po??czone, wszystko exportowane. BRAK ERROR?W :C niestety ju? ponad tydzie? m?cz? si? z tym problemem: Mianowicie jak to zrobi? aby po wgraniu skina nie by? on tak zbagowany....

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2017-11-25, 13:28

Pumelowsky

Amator 3D

Na forum: 4181 dni
Nick w MP: Pumelowsky

Piwa: 1666

Respekt: 200,5
Respekt: 200,5Respekt: 200,5

Jak nada?e? modelowi tzw. "ko?ci"? (bones)

Podpis
Kontakt:

- GG: 56865468
- Discord: Pumelowsky#1126
- PW forum
[/center]

Wysłany: 2017-11-28, 17:30

Drediks

Developer LUA

Na forum: 3352 dni
Nick w MP: Trojka

Piwa: 66

Respekt: 50

Pumelowsky, Ot?? dodaj?c skin do 3ds'a klikn??em ((jak w wielu poradnikach YouTube)) VERTEX przyczepi?em wszystko do skina ju? z przyczepionymi obiektami nast?pnie nacisn??em DELETE i to wszystko... Wiem jestem zielony :(

Podpis
[lua]function()[/lua]
nie ważne jak wygląda ważne że działa

Wysłany: 2017-12-30, 16:16

bielak51

Na forum: 4422 dni
Nick w MP: bielak

Piwa: 34

Respekt: 60

C??, nie wiem czy to pomo?e, ale sam mia?em dok?adnie ten sam problem z 3ds Max'em. W moim przypadku okaza?o si?, ?e b??d le?a? po stronie wersji 3ds'a, kt?r? mia?em.

Mianowicie korzysta?em z 3ds Max 2014 gdzie za ka?dym razem po wyexportowaniu skina wygl?da? on tak samo jak Tw?j (nawet gdy importowa?em oryginalny skin z GTA SA i od razu go exportowa?em bez jakiejkolwiek modyfikacji). Gdy pobra?em wersj? 3ds Max 2017 to problem znikn??. Pragn? doda?, ?e oczywi?cie by?y to wersje, kt?re pobra?em na licencji dla student?w (czyli w pe?ni oryginalne).

Reasumuj?c, nie wiem jak? wersje 3ds'a masz, ale je?eli jest to jaka? starsza wersja to spr?buj mo?e z nowsz?. Je?eli dzieje Ci si? to na wersji z 2017r to nie wiem jak Ci inaczej pom?c. :(

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » SERIA GTA » GTA SAN ANDREAS » 3ds Max jak naprawić model? Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi