Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2015-02-15, 18:38


Rudy.

Webmaster/LUA






Wiek: 25
Na forum: 3592 dni
Posty: 43
Nick w MP: Rudy

Piwa: 1739

Respekt: 25,8

Ostrzeżeń: 40%
Witam, mam problem z GTA IV na PC gdy naciskam START w grze nic mi si? nie ?aduje tylko przelatuj? obrazki, czeka?em nawet 1h i nic.

Ostatnio zmieniony przez Shimeon 2016-06-17, 13:39, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta
 

 
Wysłany: 2015-02-16, 08:58


PrzemQ







Wiek: 29
Na forum: 4758 dni
Posty: 1542
Nick w MP: Przem0

Piwa: 438

Respekt: 243,9
Respekt: 243,9Respekt: 243,9

[prze]
[info=r]Dostosuj si? do regulaminu.[/info]

Postaw piwo autorowi tego posta
 

 
Wysłany: 2015-02-16, 09:05


EMILOS123







Wiek: 26
Na forum: 4737 dni
Posty: 219
Nick w MP: Emilos

Piwa: 128

Respekt: 190
Respekt: 190Respekt: 190

Wersja pude?kowa czy pirat?

Podpis


Support-Team 19.02.2015
Moderator 28.06.2015
Mod-Team
11.11.2015 do 30.01.2016

Postaw piwo autorowi tego posta
 

 
Tagi: nie :: działa :: gra :: przy :: robieniu :: nowego :: saveu
Anonymous





Na forum: 245 dni
Posty: 1



Anonymous Koniecznie zajrzyj na:






Skocz do:  
Wyświetl posty z ostatnich:   
GTAONLINE.PL » OGÓLNE » PROBLEMY TECHNICZNE » Rozwiązane » [GTAIV] Nie działa mi gra przy rob Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku