witam poniewa? mia?em dzisaj ma?y problem z kims kto atakowa? mialem wykodowane runcody ale nie wiedzia?em jak ten gracz to zrobi? pr?bowa? wpisywa? takie komendy
i wiele innych takich komend pr?bowa? tez logowa? sie na "haker"
wiecie jak ta komenda powinna wygladac i czy da sie to jakos zablokowa? z g?ry dzieki za pomoc daje piwko
TrawQ, z tego co wiem by?a jaka? komenda w skryptach ogrpg chyba /hania i jaka? inna jeszcze musisz dobrze poszuka? w plikach gamemode i usun?? je albo zabra? skryptom prawa admina i da? tylko tym co rzeczywi?cie potrzebuj? ich ;d
komendy tego typu mam od zawsze wykodowane na tyle sie znam ale wlasnie zastanawia mnie w jaki spos?b ten gracz to zrobi? jak kazdy runcod typu hania itp zosta?y wykodowane i skrypty kt?re za to s? odpowiedzialne wy?aczone lub usuniete
mo?liwe ?e jest ukryte jakie? konto w gamemodzie na kt?rym sie ucz? czyli og bo gracz pr?bowa? dodawa? konta do acl'a ale blokada komend byla w??czona wiec przez register nie m?g? tego zrobi?
Wszystko ok. tylko jak chce co? napisa? albo lata? na "0" to to te? sie wy?wietla i strasznei spamuje tzw toogle da sie to jako? zablokowa? ? edit tak te? jest jak wciskam tab oraz zwieksz zmniejsz na myszce najlepiej zeby byly to tylko komendy kt?re kto? pisze