Witam. Mam ma?? pro?b? posiadam taki prosty i wgl zwyczajny skrypt na podmiank? ale jego dzia?anie no chcia?bym aby by?o inne lecz nie wiem jak si? za to zabra?.
! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.
Nie o to chodzi?o. To co mi napisa?e? to powoduje podmiank? u KA?DEGO gracza ale tak wgl to by nie zadzia?a?o bo u?y?e? tutaj eventu od strony servera a ten skrypt ma funkcje clienta jak ju? to ja bym u?y?
Hmm to chyba nie tak ma by? znaczy zrobi?em trigger na server ale jak ja wpisz? komend? to podmienia u ka?dego to nadal no nie to
[ Dodano: 2016-01-21, 18:37 ]
Witam odkop ma?y. Zrobi?em pierwsz? wersj? skryptu na zasadzie "przyklejenia" obiektu do r?ki kt?ry ma txd tego m16 co chcia?em wszystko pi?knie ale potrzebuj? pomocy przy zrobieniu tak aby przy zmianie broni ten obiekt odkleja? si? od gracza i usuwa? np lecz jak gracz usunie sobie t? bro? to aby nie usuwa?o ka?demu oto kod