Witajcie. Znalaz?em ostatnio taki zas?b na tym forum (http://gtao.pl/%3Cfont-colorcccc99%3Eskrypt%3C-font%3E-bot-z-informacjami-vt115154.htm) i mam pewne pytanie z nim. Gdzie tutaj jest okre?lany ped w kt?rego klikn?? gracz? Chc? zrobi? skrypt, kt?ry b?dzie co? wykonywa? w?a?nie po klikni?ciu w kt?rego? peda. Mia?bym np. ped1=createPed(...), ped2, ped3 itd.
dzia?a tak, ?e wykonuje si? gdy klikniemy na ekranie, wtedy zwracany jest przycisk,stan,gracz kt?ry nacisn?? przycisk oraz ?r?d?o (source) czyli element, kt?ry klikn?li?my. Powy?szy kod sprawdza czy wci?ni?ty lewy przycisk myszki oraz czy klikni?tym elementem czyli ?r?d?em jest ped, je?li tak to sprawdza dystans mi?dzy ped'em a graczem i pokazuje te gui.
Jemu chodzi o klikanie na konkretne boty. Wrzucaj sobie je do tabeli tak jak zrobi?em to ja i wtedy automatycznie Ci sprawdzi, czy dany bot jest tym poprawnym botem.