Siema
Mam GM XyzzyRP i chcia?bym zmieni? to intro na panelu logowania
Czy mog? wykorzysta? zamiast tego filmiku tam czy co? jaki? GIF i da? inn? piosenke?
To dzia?a tak, masz piosenk? w plikach z logowaniem i po prostu j? usuwasz, pobierasz swoj?, a potem dajesz zamiast tej drugiej, tylko musi by? taka sama nazwa, je?li chcesz mie? inn?, to zmie? w mecie. Co do pliku z rozszerzeniem .gif, to da si?, poniewa? niekt?re serwery maj? takie co?.
[ Dodano: 2018-03-06, 22:04 ]
Pssst. to nie jest filmik, tylko po prostu z tego co wiem zmiana rotacji kamery, czy cu? xD
Popatrz, tutaj masz d?wi?ki i chyba to jest karol-intro, czy co?, musisz po prostu to przes?ucha?, je?li otworzysz ten plik to chyba z tego co wiem otworzy ci si? to w domy?lnej przegl?darce i us?yszysz t? muzyk?. Teraz je?li znajdziesz to w tych plikach, to usuniesz to, a nast?pnie podmienisz pod swoj? nazw? w mecie <file src="nazwa.mp3" />, tam gdzie masz mp3, to mo?esz da? np. wav, zale?y jakie rozszerzenie b?dziesz posiada?. Potem, tylko wchodzisz w odpowiedni plik z logowaniem i tam podmieniasz pod playSound, koniec
Link: https://github.com/lpiob/MTA-XyzzyRP/tree/master/resources/%5BXyzzyRP%5D/lss-gui/audio
Akurat te? na to spojrza?em ale to nie to, ten karol-intro to nie da si? tego ods?ucha? a te inne co s? to nie s? z intra
Tutaj mam taki kod i on chyba od tego jest ale nie wiem jak zmieni? piosenke i to intro