Ja tam uwa?am, ?e tw?rcy wypuszcz? r?wnie? wersj? na PC. Koniec ko?c?w jest grono ludzi, kt?rzy czekaj? r?wnie? na komputerow? wersj? i my?l?, ?e nie wypuszczaj?c takiej kopii tw?rcy z automatu straciliby do?? du?e miliony
CTPX, hmm... patrz?c na ostatnie podej?cie Rockstara do wypuszczania swoich gier na PC to nie ma co si? tak napala?, ?e na pewno zobaczymy GTA V na blaszakach mo?emy patrze? cho?by na Red Dead Redemption czy te? Midnight Club: Los Angeles te gry te? by?y zapowiadane na PC, ale jako? nie mamy ich do dzi?. Patrzmy te? na to, ?e Rockstar r?wnie? gdy mia? wypu?ci? GTA IV na komputery r?wnie? bardzo si? z tym oci?gali i wysz?o jak wysz?o - gra by?a bardzo nie zoptymalizowana wi?c no nie wiem czas poka?e.
Carlli, masz racj?, ale wiele os?b ma w?a?nie teraz wielkie oczekiwania co do V i my?l?, ?e tw?rcy gry doskonale o tym wiedz?. No chyba, ?e tak jak napisa?e? zrobi? to na odwal si? i znowu b?dzie taka optymalizacja jak w IV. Je?eli tak si? stanie to nie wiem jak reszta fan?w tej cudownej serii, ale ja podzi?kuje. Ew kupi? jak?? konsol?, ale to tylko i wy??cznie w ostateczno?ci.
No napewno ?eby nie wyskoczyli z jakimi? wymaganiami jak to wygl?da?o u COD Ghost, kurcze nie mog? si? doczeka? wersji PC! Ju? widze te kolejki do empika od czwartej nad ranem xd