Witam mam problem bo wchodze w strone z hostingiem i w phpmyadmin i pisze utworz now? baze danych i brak uprawnien Czemu kupi?em hosta i nie moge chce wgrac baze danych MysQl jak ktos umie pom?c prosze bardzo o ni? za pomoc stawiam zimne i mam na hostingu 1shot1kill
POZDRAWIAM
[you]
[ Dodano: 2018-02-14, 10:03 ]
Witam jeszcze raz bo mam takie pytanie czy phpmyadmin z hostingu z strony mam tam link i czy ten link jak on jest od phpmyadmin to czemu w tym phpmyadmin widze graczy nie z mojego serwa i nie moge robic baz danych
Podpis
Polski Real Life Zapraszam Serdecznie Pełna nazwa serwera: Polski Real Life @1shot1kill.pl
jak wgrywasz paczke z neta to sie nie dziw ze sa inni gracze, wytarczy oproznic ogrpg-users, a co do braku uprawnien to sprobuj zreinatalowac baze danych
Nie wiecie o co chodzi to si? nie wypowiadajcie. Je?li kupujesz baze danych na hostingu, posiadasz tylko JEDN?, to znaczy ?e nie mo?esz tworzy? innych baz, jedynie importowa? tabele.
vNeXxuS, jedynie importowa? tabele mo?na? A tworzy? bazy te? mo?na pr?bowa?em raz i zadzia?a?o jak b?d? mie? czas powiem jak. Mo?e tutaj nie mo?na to chyba zale?y, od hostingu.
[ Dodano: 2018-02-14, 17:32 ]
vNeXxuS, jedynie importowa? tabele mo?na? A tworzy? bazy te? mo?na pr?bowa?em raz i zadzia?a?o jak b?d? mie? czas powiem jak. Mo?e tutaj nie mo?na to chyba zale?y, od hostingu.
[ Dodano: 2018-02-14, 17:32 ]
[ Dodano: 2018-02-14, 17:33 ]
Przepraszam, za duplikaty to wina mojej myszki robi polecenia x 4 razy.
Raczej zale?y od hostingu, lub robi?e? to na localho?cie, ja ju? pr?bowa?em wiele hosting?w do MTA i MySQL i wsz?dzie by?o to samo, jedynie import tabeli