Siemaneczko, mam pi?kny skrypt na pojazdy z salonu, ale mam 2 problemy, a mianowicie takie, ?e nie wiem do cholery jak zrobi?, aby dawa?o X Litr?w paliwa oraz kolejne ID pojazdu na rejestracji (Np. SF 1). Ma kto? jaki? pomys? jak to zrobi?? Dam repk? oraz zimne piwko!
! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.
A co do Pana prezesa, to wiem, jest tam takie co?, nadaje to id pi?knie Ale jest ma?y problem, chce aby dawa?o rejestracj? np. (LV IDpojazdu) i przy ka?dym nowym zakupionym pojazdem dawa?o rejestracj? inn?, czyli np.
! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.