Piszemy ten temat i? postanowili?my stworzy? GameMode dla was, graczy. GM b?dzie typowo RPG'owym modem, lecz nie zbytnio i? b?dzie du?o element?w z film?w takich jak: "Wy?cig ?mierci", "Szybcy i w?ciekli" oraz wydarze? historycznych takich jak "Zamach na WTC", "Zab?jstwo Bin La Dena".
Udost?pniony przez nas GM b?dzie posiada? wszystko co posiada? powinien ka?dy serwer MTA:SA tj. rozbudowana gospodarka, gra na ca?ym terenie SA oraz na dw?ch mapach dodanych przez nas.
Mo?e co? kr?tko o projekcie.
Pomys? projektu powsta? oko?o 2tyg. temu, g??wnymi programistami s?:
Konrad "Akivver." B.
Marek "Mark" D.
Projekt DeLeon v2 Jest kontynuacj? prywatnego GM stworzonego przez nas tj. Akiver, Mark. Projekt b?dzie udost?pniony publicznie aby ka?dy m?g? z niego skorzysta?.
Kr?tka historia naszej postaci:
Sam GM b?dzie posiada? system fabu?y, przy rozpocz?ciu gry b?dziemy mogli wybra? dan? fabu?? "Zamach na WTC" lub "Zab?jstwo Bin La Dena".
Ka?da fabu?a b?dzie przygotowana na oko?o 20h gry w trybie single-player w MTA:SA. Natomiast po zako?czeniu b?dziemy mogli rozpocz?? gr? na serwerze.
Fabu?y b?d? posiada? ciekawe misje, kt?re zaciekawi? nawet osoby, kt?re zbytnio nie b?d? do tego przekonane.
GM b?dzie posiada? m.in. system postaci (G??wne konto na kt?rym zapisywane b?d? statystyki z misji), system misji, system mapy rozgrywki (Mapa na kt?rej b?dzie kierowa? naszymi dzia?aniami).
Stan prac: 20%
Podpis
Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%
Ostatnio zmieniony przez |Mlody| 2015-09-19, 19:03, w całości zmieniany 1 raz
Ka?dy gracz je?l tylko b?dzie mia? ochot? na zakup gara?u bedzie m?g? posiada? prywatny gara? na przechowywanie 10, 30 i 50 aut domy?lnie.
Ssy b?d? podeslane po zakonczeniu prac nad systemem. Nie piszcie mi na gg o skrypty do zrobienia, pospamcie mojemu kuzynowi..
Podpis
Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%
Powodzenia panowie, chcia?bym aby taki projekt powsta? i m?g? cieszy? wiele os?b tych starych wyjadaczy skryptu jaki i nowych je?li macie jaka? form? donate by?bym ch?tny was wesprze?. Jedno pytanko gamemode opiera? b?dzie si? o SQL czy zapis XML?
Aktualnie pracujemy nad pierwsz? fabu?? naszej postaci "Ostatni wy?cig". B?dziemy chcie? w tej fabule uj?? kilkana?cie misji oraz ko?cz?cy fabu?? wy?cig.
Do ka?dej fabu?y przygotowali?my dialogii, kt?re urozmaic? gr? jak i opowiedz? losy bohatera.
Nasz? wizj? jest przedatawienie fabu? w ?nie.
Ale co to znaczy?
Ot?? gracz b?dzie m?g? prowadzi? normaln? gr?, a je?li b?dzie mia? tak? ochot? p?jdzie przys?owiowo si? zdrzemn??. Wtedy uka?? si? dost?pne fabu?y.
W projekcie wykorzystamy kod mojego erwera (Gta:Online), bedzie to kilka wykotzystanych kod?w. My?l? ?e to nikomu nie b?dzie przeszjadza?o.
Wydanie GM planujemy na 15-20Sierpnia dlatego prace nad projektem nabieraj? jeszcze wiekszego rozp?du.
@Rick
Projekt tworzymy jako powiedzmy wolontariusze. Planujemy start naszej strony i ci?g?e wydawanie lepszych wersji tego GM jak i innych GM.
"Dotacja" jak co? to tylko w stron? Marka, on mimo swojego m?odego wieku pokaza? mi ?e mo?na zrobi? wiele, mie? wiedz? oraz umiej?tno?ci.
Wi?c jak chcesz co? Rick to napisz mu na GG
Podpis
ToxiC`, kod piszemy i nabierz?co sprawdzamy i je?li co? nie dzia?a lub nie tak jak w naszej wizji poprawiamy to. Nie wiem czy kto? podobny temat projektu mia?, jest to nasza autorska wizja projektu og?lnodost?pna.
Ja sam nie gram w MTA, SA-MP i inne gry. Jest to mi niepotrzebne. Lepiej sobie pogra? raz na tydzie? w CS:GO lub 1.6 o kase
Podpis
Mam to rozumie?, i? b?dzie to wygl?da?o tak, ?e przez 20h sami wykonujemy te misje, czy co? w stylu GTA Online tj, misje "z innymi graczami"? A jak si? zako?czy t? fabu?? i "zacznie gr? na serwerze" to co b?dzie?