Witam znowu. Ale mam problem, powa?ny. Poniewa? ju? wi?kszo?? widzia?a zapowiedz PvF - Polish Virtual Fun Pisz? dla nich gamemoda'a Troch? kodu z innych map.. Ale co? wysz?o..Ale teraz mam problem z tymi czerwonymi k??kami od misji. Mam je w niekt?rych miejscach I tak samo jak jest kod pawno, na te napisy za stunt i w og?le..Postanowi?em napisa? to tu Czy jest jaki? kod pawno, ?eby usun?? te czerwone k??ka z mapy ? Za pomoc
Pewnie chodzi o checkpointy tworzone funkcj? CreateCheckpoint lub CreateDynamicCP (je?li mowa o streamerze) - wystarczy usun?? kod zwi?zany z tymi funkcjami.
Co do napisu za stunt, jest funkcja EnableStuntBonusForAll (dla wszystkich) lub EnableStuntBonusForPlayer (dla pojedynczego gracza) - warto?? argumentu 0 wy??cza napisy, warto?? argumentu 1 w??cza napisy i daje kas?.
Nie u?ywam ?adnych skrypt?w. Jedynie Gamemod i w nim zawarte systemy..A raczej w?tpie, ?eby jaki? system z innym si? gryz? w kodzie i ?eby stworzy? Checkpoint.