Nie ma co dawa?, bo co ci dam ? Moje CreateObject i wybiera?ke ? Dopiero zacz??em tworzy? map? i nawet jeszcze ?adnej komendy nie zrobi?em. Jedynie 3 teamy, wybiera?ke, obiekty ci?gle dodaje i w sumie to tyle... A pickup jak pickup, doda?em jedn? linijk? do OnGameModeInit i tyle... Mog? jedynie podpowiedzie?, ?e pickupy s? na obiektach, tzn. robi? wysp? i tam wszystko dodaje (w tym przypadku na razie pickupy). Mo?e to ma z tym zwi?zek ? Ale z tego co wiem, to one mog? lata? w powietrzu, tak?e to chyba nie ma znaczenia.
To jedyne pickupy jakie na razie doda?em, a nie wida? ich
Mam na mapie jeszcze takie rzeczy jak te:
i to:
Ale bez nich te? nie wida? pickup?w, wi?c to ?adna przyczyna.
Pobierz Streamer Plugin v2.6 i wtedy zobacz, ja mia?em podobnie jak dorzuci?em xStreamer. Pickupy znika?y albo zamiast nich pojawia? si? jaki? inny obiekt.
Wi?c ..... "Streamer Plugin v2.6" i powinno by? po problemie :D
?ci?gn??em, zrobi?em, nic... Ci?gle tego g?wna nie wida?. Przed chwil? pomy?la?em o dodania ich starym map editorem z 1.1 ale te? NIC ! Zaraz spr?buje jeszcze zrobi? szybko now? mapk? w pawn i doda? same obiekty i pickupy i dam zna?...