Witam. Stworzy?em mini salon aut ale niestety nie potrafi?em do tego dorobi? warunku , ?e gracz staje si? w?a?cicielem samochodu. Warunek ten bym u?ywa? w komendzie od panelu auta.
Kod na kupno auta ;
Zale?y jak chcesz rozwi?za? pewne problemy zwi?zane z tym systemem. Posiadasz system gracza? Je?li tak proponuj? Ci zapisywa? model pojazdu do pliku. Gdy gracz wejdzie na serwer, najpro?ciej w ?wiecie zespawnowa? pojazd.
Jest to tylko kod na zapis pojazdu. Spr?buj co? z nim wykombinowa?.
IgrexolonO, posiadam rejestracj? ale salon aut chcia?em da? bardziej w skrypcie by nie za?mieca? mapki zbytnio.
Bo p??niej to chcia?em u?y? by czyta? z pliku pozycje w kt?rej zosta? zapisany by m?g? go przeprakowa? / zrespi?.
Czuj? si? tutaj taki wolny.. nie ma ?adnego Kopcia, ani innych, bo poziom jest zbyt wysoki i mi?a osoba z kt?r? mo?na wymieni? si? danymi i kt?ra sama pomy?li co robi. Kocham Ci?.
Niestety float jest ju? stringiem w przypadku dini, dlatego powiniene? u?y?:
itd..
Ostatnio zmieniony przez IgrexolonO 2013-03-12, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
No dobrze .. Zacz??em co? kombinowa? ale gdy mam poda? spos?b w jaki podaj? model pojazdu. Robi? to tak ;
To jak mam przypisa? ? Pr?bowa?em ;
Ale po pewnym czasie zauwa?y?em , ?e to nie ma sensu dzia?ania w grze.
Mo?e i to dziecinnie prost? ale osobi?cie nie daje rady z przypisaniem tego