Witam. Chcia?bym by jakis Pro Pwner Napis? skrypt na Rangi:
(Zalozyciel)(ID)na Nick- Po wpisaniu Rcon
(Admin)(ID) (Bez Rcon'a) - Po wpisaniu nicku w PWN pojawia si? ranga (Admin)
(V.I.P.)(ID) (Bez zadnej komendy Ani Rcon'a) - Po wpisaniu nicku w PWN pojawia si? ranga (V.I.P)
To jest po zalogowaniu si? na Rcona. admin a ja chce taki zee jak mam zwyk?ego admina bez rcona to sie od razu loguje tak samo VIP. i zwyk?y gracz normalnie bez Rangi jest napisane (Gracz)(ID). Tylko ranga (za?ozyciel) Na RCON'A.
C:\Users\Wojt\Desktop\pawno\Untitled.pwn(10) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Wojt\Desktop\pawno\Untitled.pwn(10) : error 017: undefined symbol "n"
C:\Users\Wojt\Desktop\pawno\Untitled.pwn(10) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Wojt\Desktop\pawno\Untitled.pwn(10) : fatal error 107: too many error messages on one line
Mam GM Full DM i tam nie ma rang chyba. mozna dodac do mapy Ze np loguje sie na rcon to jest napisane za?ozyciel. Gracz loguje sie na admina 1 stopnia komend? /alogin haslo to (admin) i jak vip wchodzi to automatycznie ma (VIP). czy nie ma takiej opcji?