Witam, po temacie mo?na nie wiedzie? o co mi za bardzo chodzi, ale tu pisze o co mi dok?adnie chodzi.
Chodzi o to, ?e umie?ci?bym plik .exe (kt?ry otwiera google i od razu strone serwera mta) w jakims skrypcie, i chcia?bym zrobi? skrypt w .lua kt?ry gdyby plik .exe ju? by si? pobral, by go odpalil gdyby nast?pilo wej?cie na serwer.
Ostatnio zmieniony przez xluq 2017-03-11, 17:38, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi o to, ?e umie?ci?bym plik .exe (kt?ry otwiera google i od razu strone serwera mta) w jakims skrypcie, i chcia?bym zrobi? skrypt w .lua kt?ry gdyby plik .exe ju? by si? pobral, by go odpalil gdyby nast?pilo wej?cie na serwer.
lub po prostu skrypt .lua kt?ry otwiera google i przekierowywuje na strone serwera.
Oczywi?cie. Wymuszaj uruchamianie plik?w .exe ?eby wej?? na serwer.
Nikt wtedy nie wejdzie, bo ka?dy powie "co to za .exe? czy to nie jest trojan/exploit lub podobne. Pierdziele, to jest podejrzane, nie wchodze tu"
Czym dok?adnie jest ten plik egzekutywny,co robi/ i co takiego zawiera, ?eby wymagane by?o jego uruchomienie do po??czenia z serwerem?
Chodzi?o by, ?e otwiera?o by now? strone serwera, lecz tak jak wspomnia?em, mo?e te? ?eby odpala?o przez przegladarke bez exe, umiesz co? takiego zrobi?, ?e jak mam webbrowser, to on si? wlacza i odpala strone serwera?
xLuq1337, niestety, nie jestem w tym jeszcze obeznany Ale napewno kto? tutaj Ci pomo?e, poczekaj pare chwil. Tutaj na GTAO, odpowied? uzyskasz zazwyczaj w ci?gu godziny, +/-