2.1: Zainstaluj dowolny Linux, p??niej WINE i gta...
2.2: Je?li masz system starszy ni? windows 8 zr?b czyst? instalacj? (czyli format+instalacja) windowsa 8. ?semka inaczej 'czyta' hardawre przez co dostajemy inny serial.
Dzia?a, ale na jednym polskim serwerze od razu wykryli mnie po zmianie serialu, mimo i? nie zdrazi?em si? ani nie logowa?em na stare konto - musz? jako? to wykrywa? mimo zmiany.
makarov, ale na unbana musi sie zgodzic administracja, a co jak tak narozrabiales, ze sie nie zgodza na ub ? Wtedy albo zmieniasz serwa albo zmieniasz serial
Mam pytanie dotycz?ce punktu 2.2 poniewa? zbyt go nie rozumiem,gdy posiadam np.Windows 8 to wystarczy ?e go tylko przeinstaluje i b?d? mia? inny serial
Chodzi o to ?e jak masz starszy system ni? Windows 8 to po zainstalowaniu go b?dziesz mia? inny serial.
Tak samo jak masz Windows 8 i zainstalujesz np.Windows 7 lub starszy to te? si? serial zmieni bo Windows 8 inaczej czyta hardware czy co? tam.
Wed?ug mnie szkoda czasu na takie co?.
Mam pytanie dotycz?ce punktu 2.2 poniewa? zbyt go nie rozumiem,gdy posiadam np.Windows 8 to wystarczy ?e go tylko przeinstaluje i b?d? mia? inny serial
Chodzi o to ?e jak masz starszy system ni? Windows 8 to po zainstalowaniu go b?dziesz mia? inny serial.
Tak samo jak masz Windows 8 i zainstalujesz np.Windows 7 lub starszy to te? si? serial zmieni bo Windows 8 inaczej czyta hardware czy co? tam.
Wed?ug mnie szkoda czasu na takie co?.
A jak mam Windows 8 i przeinstaluje na Windows 8 to te? si? zmieni serial czy nie ?
Tak jak napisa? Tostuch musisz zainstalowa? z windows 8 np. Windows 7 lub zrobi? ten spos?b z linuxem Innego sposobu nie ma no chyba ?e kupno innego komputera.