Siema.
Mia?em 5 miesi?czn? przerwe od MTA bo zakupi?em sobie BF'a i w og?le. Chcia?em sobie zagra? z kolegami na ich serwerze ale mam jakie? dziwne lagi (Nie spadki fps) bo obr?ce sobie kamere to mam freeza, ?aduje sie takie k??eczko na dole i czekam te 10-15 sekund i moge dalej gra?. Potem znowu wsi?de do auta i freeze znowu te ?aduj?ce sie k??eczko i gram dalej. I tak jest co ka?de 30 sekund czy minute nie wiem czemu tak mi sie dzieje ale to nie jest wina kompa bo BF chodzi normalnie tylko tak jakby mia?bym co? z MTA. A i mam tak samo na ka?dym serwerze, nie wa?ne na jakiego wejde, z skryptami czy bez. Jest dalej tak samo
Za pomoc pogratuluje
Reinstall MTA robi?e?? GTA masz cracka z neta czy raczej jaka? nowsza paczka? Na serwerach nie ma ?adnych skrypt?w, kt?re powoduj? lagi b?d? mocne zu?ycie cpu?
podejrzewam i? jest to wina gry, prawdopodobnie posiadasz cracka kt?ry zawiera rzeczy kt?rych nie zawiera podstawka gry, spr?buj wy?apa? promocje na podstawke na Steamie czy co?.
Reinstall mta robi?em pare razy, a gta mam oryginalne z p?ytki tylko spatchowane do wersji 1.0
[ Dodano: 2020-05-20, 11:10 ]
A je?eli chodzi o skrypty kt?re zu?ywaj? mi pami??, to nie bo z w?a?cicielem jednego serwera sprawdza?em i ?adne skrypty nie zabieraj? du?ej ilo?ci pami?ci CPU, a jakie to s? pliki clienta bo jestem nie ogarem w tych sprawach
[ Dodano: 2020-06-01, 17:38 ]
Naprawione. Musia?em pod??czy? od nowa rdze? ramu gdyz, si? mi zmniejszy? o po?owe. A tera dzia?a normalnie, mo?na zamkn??