|
Wysłany: 2019-05-12, 18:33
|
|
Sparky12341

Nick w MP: Sparky
|
|
|
|
Witam!!
Jestem nowy na forum jak i na MTA stworzy?em server na razie na Hamachi by testowa? i mam do?? du?y problem, stworzy?em frakcje SAPD (oczywi?cie znalaz?em gotowca ale sprawdza?em dzia?a) i tu zaczyna si? pod g?rk? jak mam si? doda? do tej frakcji ? Z g?ry dzi?kuje
Ps. Nie posiadam bazy danych (hostingu) Je?li w z?ym dziale napisa?em to prosz? o wyrozumia?o?? i ewentualnie przeniesienie posta na inny dzia?
Ps. Markery postawi?em i pisze ?e nie mam uprawnie? i jak si? doda? by mie? te uprawnienia nie posiadam MySQL tylko poziom acl
|
| Ostatnio zmieniony przez Dawidos. 2019-05-12, 20:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2019-05-13, 00:45
|
|
adek321

Piwa: 105
|
|
|
|
ACL nie jest dobrym sposobem na tworzenie frakcji, bo opiera si? na tworzeniu kont/logowaniu, i og?lnie jest ma?o sp?jny i wydajny. Lepszym sposobem b?dzie stworzenie jakiej? lokalnej bazy danych MySQL na komputerze, je?eli nie chcesz wydawa? pieni?dzy.
Kolejna kwestia, nie powiedzia?e? nawet, jaki gotowiec, jaki skrypt... nikt nie jest prorokiem i nie czyta w my?lach...
Pocz?wszy od sprawdzenia, pod jakie grupy w ACL stworzone s? frakcje.
Nast?pnie do takiej grupy, o ile jest... musisz si? doda?, np. w panelu pod P ( zas?b - admin).
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2019-05-20, 22:37
|
|
Sparky12341

Nick w MP: Sparky