Witam sedecznie jestem nowym uzytkownikiem forum i mam pytanie co do gamemoda truck czy posiada ktos jakis albo moze pomozecie mi zrobic takowy gamemod
Dokladniej chodzi mi o caly gamemod pod serwer truck logowanie/rejestracja , policja,pogotowie,taxi,pomoc drogowa itp. nastepnie jakis bank, skrypt do przesylek i lagalnych i nie legalnych "przemyt" , system sprawdzania wagi pojazdu, predkosci pojazdu oraz przewozonego towaru, panele pogotowia itp. czyli innymi slowy caly serwer od 0
Wi?c, odg?rnie ci m?wi? ?e nie napiszesz tego w tydzie? (chyba ?e b?dziesz siedzia? 24/7 cho? w?tpie by? da? rad?). Kiedy? u?ytkownik tego forum by pisa? skrypt od tego jakby to gracz widzia?. Czyli panele logowania itp. Je?eli jeste? pocz?tkuj?cy to polecam ci robi? wszystko na setElementData, polecam ci tak?e skrypt guieditor autorstwa Remp'a. Wbrew pozorom napisanie panelu logowania nie jest trudne. Robi si? to mo?e godzink?, dwie. Skrypt bardzo pomocny ;]. A ja Ci ?ycz? powodzenia ze skryptem.
Ziomek11, ja tak robi? i jako? nie narzekam, chocia? zapewne je?eli rozbuduj? skrypt to zacznie lagowa? ?e hej. A co do ciebie arczins, to poszukaj na community a jak nie to na google pewno znajdziesz jakie? piraty kt?rych nie polecam bo s? mocno pobugowane. Napewno ci pomog? poradniki w odpowiedniej sekcji na forum. Je?eli ogarniasz angielski to poczytaj wiki. Je?eli wolisz to mo?esz pr?bowa? z mysql ale ja sam tego nie ogarniam a xml to dla mnie troche syf, ale to ju? tw?j wyb?r.