Siemka, a wi?c przejd? do rzeczy ostatnim razem nie mog? poradzi? sobie z gamemodem. Pierwszy raz go odpali?em i dzia?a? normalnie wszystko okey, po oko?o 1 miesi?cu chcia?em to zrobi? ponownie i gdy gamemod si? za??czy i wchodz? na serwer mam poda? chas?o wpisuje has?o i po wpisaniu nic si? nie dziej? po prostu pokazuj? si? wybiera?ka skin?w (same te szcza?eczki z napisem spawn) co w mapie RolePlay powinno omin??. Prosi? bym bardzo o rozwi?zanie tego problemu i z g?ry dzi?kuj?.
Je?eli chcecie to dodam ss'y lub kod pawn. (Rejestracja kont nie jest w public OnPlayerConnect(playerid) tylko tym 2 sposobem)
Sprawd? public OnPlayerRequestClass i podaj go tutaj. Mo?liwe, ?e ten GM by? przystosowany do wcze?niejszych include czy co? i mo?liwe, ?e to przez to jest.
Hmm... Powinno wszystko ?miga?. A zmienia?e? co? w plikach serwera odk?d przesta?e? odpala? tego GM? Mo?liwe, ?e co? podmieni?e? czy co?. A mo?e masz jaki? filterscript wgrany, kt?ry koliduje z publiciem OnPlayerRequestClass w gamemodzie?
Nie mam ?adnego filterscripta, A paczk? serwerow? robi?em now? no i wiem ?e zamiast kont to s? gracze itp. lecz wszystko zrobi?em tak jak trzeba i dalej nie dzia?a. Aa i jeszcze mam taki pomys? mo?e tu co? jest nie tak, Zrobi?em folder w scriptfiles-logi a tam Bany,Kicki.Logowania oto ta linika tylko gdy wbijam na serwer to w tych logach nic niema mo?e to by? ta przyczyna? Masz mo?e jakie? pomys?y?
Hmm... Nie wiem, brakuje mi ju? pomys??w. Czy po w??czeniu konsoli z serwerem i ujrzeniu swojego serwera na li?cie serwer?w SA-MP w rubryce ''Map'' pisze Ci ''Unknow''?
W tej rubryce w SA-MP pisze nazwa GM nie unknow. A w konsoli wszystkie pluginy + GM dobrze si? wczytuja. Tez mi brak pomys??w, co jeszcze mo?e by? nie tak?
Szczerze nie wiem z jakiego on ?r?d?a jest bo dosta?em go od kolegi. Lecz jak chcesz to mog? ci go wysla? tylko nie publicznie bo wola?bym by nie ka?dy go mia?.