Witam mam kolejny problem a mianowicie po wgraniu tego skryptu http://www.sendspace.pl/f...c9db4ab55df4529
nie dzia?a czat, natomiast gdy go wy??cz? to wszystko dzia?a. Bardzo mi zale?y na tym skrypcie wi?c prosze was o pomoc. Ka?da pr?ba pomocy b?dzie nagradzana zimnym piwkiem. Z g?ry dzi?kuje
?adnego linku nie widzia?em. To jest proste masz co? np w public OnPlayerConnect w skrypcie to szukasz tego public w mapie i wklejasz na g?rze public lub na dole.
Chwilowo jestem w szkole za jakie? 30 minut Poka?e ci o co chodzi:) ale teraz po kr?tce wyt?umacze.W skrypcie masz np callback OnPlayerConnect. I w swojej mapie znajdujesz te? callback OnPlayerConnect (CTRL+F).To co jest w skrypcie OnPlayerConnect kopiujesz(CTRL+C) do gamemoda.i np przed return 0; lub return 1; wstawiasz zawarto?? skryptu.Pamietaj to co jest w OnPlayerConnect musi by? w OnPlayerConnect.To co jest w OnPlayerText musi by? w OnPlayerText