Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2013-08-04, 12:38

AreN1922

Na forum: 4691 dni

Respekt: 50

Zakupi?em sobie hosting na linuxie 64bit i przesta?o mi wczytywa? gamemoda, na kompie wszystko ?adnie wsp??gra a na hostingu ju? nie. Nie wczytuje mi streamer.so a gdy wgram ju? odpowiedniego to nie wczytuje mi libmysqlclient_so_16. Je?li wiecie o co chodzi prosz? o pomoc. Pluginy wgrywa?em nawet z forum hostingu i nic. Gdy wgram ich pluginy mam takie co? w konsoli:

Kod:

[12] *** Streamer Plugin: Obsolete or invalid native "Streamer_RegisterInterface" found (script needs to be recompiled with the latest include file)
[12] *** Streamer Plugin: Obsolete or invalid native "Streamer_AddPlayer" found (script needs to be recompiled with the latest include file)
[12] *** Streamer Plugin: Obsolete or invalid native "Streamer_RemovePlayer" found (script needs to be recompiled with the latest include file)
[12] *** Streamer Plugin: Obsolete or invalid native "Streamer_VerifyPickup" found (script needs to be recompiled with the latest include file)
[12] *** Streamer Plugin: Obsolete or invalid native "Streamer_VerifyCheckpoint" found (script needs to be recompiled with the latest include file)
[12] *** Streamer Plugin: Include file version (unknown version) does not match plugin version (0x26105) (script needs to be recompiled with the latest include file)

Pozdrawiam i z g?ry dzi?kuje za pomoc.

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2013-08-04, 13:24

KatieM

Na forum: 4868 dni
Nick w MP: _DMCy

Piwa: 293

Respekt: 85

Ostrzeżeń: 20%
Kiedys tak mia?em i pewien hosting mi raz napisa? ?e mam sobie zmieni? plugin na kt?ry? z ich rozj**ej paczki. Podzi?kowa?em bardzo za ich 'profesjonalne' us?ugi.

Wysłany: 2013-08-04, 13:47

Rumun

Na forum: 5235 dni
Nick w MP: Rumun

Piwa: 25

Respekt: 69

Mo?e owy hosting jest z bardzo dawnych czas?w i nie czyta plugin?w :->

Osobi?cie polecam Ci kupno serwera na jakim? sprawdzonym hostingu.Poczytaj opinie o hostach na pewno znajdziesz du?o lepszy. ;)

Wysłany: 2013-08-04, 17:49

AreN1922

Proponujecie mo?e jaki? dobry hosting?

Wysłany: 2013-08-04, 17:51

siudo97

Na forum: 4704 dni
Nick w MP: Siudo

Piwa: 67

Respekt: 38

ServHost.

Podpis
Klepnij mnie ;)

Wysłany: 2013-08-04, 20:05

KatieM

W?a?nie mia?em okazje przekona? si? ?e ServHost pomimo wysokich cen ( W POR?WNANIU DO NIEKT?RYCH HOSTING?W ) jest dobrym hostem. Nigdy nie warto bra? najta?szego. Postaw na jako?? a nie na cene.

Wysłany: 2013-08-05, 08:18

AreN1922

W?a?nie si? zastanawia?em nad servhostem ale s?ysza?em ?e jakie? punkty tam s? i jak je wykorzystasz to lipa, serwer off i na miesi?c to nie starcza niby.

Wysłany: 2013-08-05, 10:02

KatieM

Mi?dzy innymi jak masz nie optymaln? map?. Co dzie? te punkty si? odnawiaj?. Ja nigdy nie mia?em problem?w wystarczy si? zna? na PAWN.

Wysłany: 2013-08-05, 10:56

AreN1922

To dobrze, co? tam wiem i my?l? ?e sobie poradz? i skorzystam z tego SerHost'a. Dzi?ki i uwa?am temat za zamkni?ty.

Pozdrawiam i jeszcze raz dzi?kuje.

Tagi: pluginy :: hoscie.
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN » [GF] Pluginy na hoscie. Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi