Zakupi?em sobie hosting na linuxie 64bit i przesta?o mi wczytywa? gamemoda, na kompie wszystko ?adnie wsp??gra a na hostingu ju? nie. Nie wczytuje mi streamer.so a gdy wgram ju? odpowiedniego to nie wczytuje mi libmysqlclient_so_16. Je?li wiecie o co chodzi prosz? o pomoc. Pluginy wgrywa?em nawet z forum hostingu i nic. Gdy wgram ich pluginy mam takie co? w konsoli:
Kiedys tak mia?em i pewien hosting mi raz napisa? ?e mam sobie zmieni? plugin na kt?ry? z ich rozj**ej paczki. Podzi?kowa?em bardzo za ich 'profesjonalne' us?ugi.
W?a?nie mia?em okazje przekona? si? ?e ServHost pomimo wysokich cen ( W POR?WNANIU DO NIEKT?RYCH HOSTING?W ) jest dobrym hostem. Nigdy nie warto bra? najta?szego. Postaw na jako?? a nie na cene.
W?a?nie si? zastanawia?em nad servhostem ale s?ysza?em ?e jakie? punkty tam s? i jak je wykorzystasz to lipa, serwer off i na miesi?c to nie starcza niby.