RK-Zabice kogos z zemsty
CN-Imie i nazwisko slawnej osoby (zyjacej w realu )
CK-Zabijanie ludzi autem
RP-Nasladowanie realnego zycia
BH- skakanie w celu szybszego poruszania sie
Grr...dobrze nie wiesz to si? nie wypowiadaj...CN to nie tylko imi? i nazwisko s?awnej osoby ?yj?cej w realu...CN to r?wnie? s?awne postacie z ksi??ek, film?w itp.
A CK to r?wnie? character kill czyli zabicie postaci w spos?b rp i blok na konto...
RP (Role Play) to wcielanie si? w stworzon? przez siebie posta?, ?yj?c w jej ?wiecie, odgrywaj?c sceny z ?ycia codziennego.
IC (In Character) Wszystkie rzeczy zwi?zane z gr?. piszemy w /k /s /og [zwykly czat] /sms (w smsie mozna dawa? emoty)
OOC (Out Of Chatacter) Wszystkie rzeczy nie zwi?zane z gr?. piszemy w /b /w /o
MG (Metagaming) to stosowanie wiedzy OOC w IC. czyli np. widzimy nick nad glowa i od razu m?wimy do niego po imieniu ZABRONIONE
PG (Powergaming) jest to zmuszanie drugiej osoby do akcji RP. czyli np. /ja gwalci kasie ... /ja popycha kolege do auta itp. ZABRONIONE
DM (Deathmatch) strzelanie i zabijanie bez powodu (tak samo z biciem) grozi
warnem ZABRONIONE
SK (Spawn Kll) zabijanie os?b na spawnie (w miejscu odrodzenia)ZABRONIONE
RK (Revenge Killing) jest to wr?cenie po ?mierci i zabicie osoby, kt?ra zabi?a ciebie. po ?mierci postaci, ma ona amnezj?, nie pami?ta ostatnich wydarze?, nie pami?ta kto j? zamordowa?, dlaczego etc. ZABRONIONE
HK (Heli Kill) zabijanie smg?em helikoptera lub samolotem
DB (Drive By) strzelanie z okna kierowcy ZABRONIONE
DT (Drive Thru) strzelanie z okna pasa?era ZABRONIONE DLA CYWILA
CN (Celebrity Name) Imi? i Nazwisko s?awnej osoby, kt?ra ?yje w real ZABRONIONE
CK (Character Kill) gracz po takiej ?mierci ma blokowane konto, jednak?e, mo?e za?o?y? inne. CK ustala si? z administratorami, oni daj? na nie zgod?, b?d? nie.
Carkilling czyli zabijanie poprzez potr?canie wozem ZABRONIONE
NJ (Ninja Jacking) kradzie? auta chocia? kto? w nim siedzi ZABRONIONE
TK (TeamKiling)l -Zabijanie cz?nk?w ze swojej dru?yny ZABRONIONE
BH (Bunny Hopping) - bez celowe skakanie po wszystkim, tylko ?eby szybciej sie dosta? do celuZABRONIONE
By ja
Pifko ccem
Podpis
Przyłącz się do akcji Anty-GTAFócking! Wklej to do swojego podpisu!