Mam nast?puj?cy problem:
Wgra?em .sql na MySql, w configu ustawi?em automatyczne w??czanie skrypt?w, lecz gdy wchodz? do gry to nie mog? si? zarejestrowa?, poniewa? gdy klikam zarejestruj to nic si? nie dzieje, a gdy klikam login to wy?wietla si?, ?e nie ma takiego loginu w bazie. Prosze o pomoc
[ Dodano: 2017-01-15, 19:55 ]
[2017-01-15 19:54] WARNING: [ogrpg]/ogrpg-db/s_db.lua:26: Bad argument @ 'dbQuery' [Expected db-connection at argument 1, got boolean]
[2017-01-15 19:54] WARNING: [ogrpg]/ogrpg-db/s_db.lua:27: Bad argument @ 'dbPoll' [Expected db-query at argument 1, got boolean]
[2017-01-15 19:54] WARNING: [ogrpg]/ogrpg-db/s_db.lua:18: Bad argument @ 'dbPrepareString' [Expected db-connection at argument 1, got boolean]
[2017-01-15 19:54] WARNING: [ogrpg]/ogrpg-db/s_db.lua:19: Bad argument @ 'dbExec' [Expected db-connection at argument 1, got boolean]
[2017-01-15 19:54] WARNING: [ogrpg]/ogrpg-db/s_db.lua:25: Bad argument @ 'dbPrepareString' [Expected db-connection at argument 1, got boolean]
[2017-01-15 19:54] WARNING: [ogrpg]/ogrpg-db/s_db.lua:26: Bad argument @ 'dbQuery' [Expected db-connection at argument 1, got boolean]
[2017-01-15 19:54] WARNING: [ogrpg]/ogrpg-db/s_db.lua:27: Bad argument @ 'dbPoll' [Expected db-query at argument 1, got boolean]
Mam pytanie bo Mam serwer na pukawce wgra?em i nie moge sie zzarejestrowa? jak klikam rejestruj i loguj to Jak na loguj wyskakuje b?ad Podany login nie istnieje Jak to naprawi? ja tylko wgra?em odpalilem i to tylko prosze o pomoc
Mam pytanie bo Mam serwer na pukawce wgra?em i nie moge sie zzarejestrowa? jak klikam rejestruj i loguj to Jak na loguj wyskakuje b?ad Podany login nie istnieje Jak to naprawi? ja tylko wgra?em odpalilem i to tylko prosze o pomoc
Pod?acz do bazy danych
jak na pukawce sie nie da szukam i nie mog? znale?dz to powiedz gdzie to pod?oncze
Pod?acz do bazy danych
jak na pukawce sie nie da szukam i nie mog? znale?dz to powiedz gdzie to pod?oncze
Da sie szukasz phpmyadmin,wchodzisz w to wpisujesz dane,importujesz tabele
Jak Da? komu? lidera frakcji i ten panel na odpalanie aut itp np zamknij zamek itp to Jak doda? kogo? do frakcji ja chce sie doda? jako lidera SAPD i jak doda? kogos? i ten panel jak? ma nazwe ? i da? range komu? Np CEO
Gezov, Wszyskie rangi dodajesz w MySQL.
?eby doda? do frakcji wchodzisz w : ogrpg-factions
A ?eby doda? na rang? Administracyjn? wchodzisz w : ogrpg-admins
Zale?y jaki GM.