Mikser64, Skoro jest udost?pniony to oznacza, ?e jest darmowy. A Licencja oznacza, ?e owy gamemmode b?d? jego skrypty s?/mog? by? udost?pniane legalnie. Nie s? kradzione.
A wyt?umaczysz mi wypowied? u?ytkownika Rossi:
hahah, 200 zeta za licencje skryptu z neta to lekka przesada, ale rozumiem, chcesz zarobic, dlatego udost?pni?es
Chce tylko tego aby mi kto? wyt?umaczy? o co chodzi z tymi licencjami: GPLv2, CC-BY-ND i MIT ? kt?re s? wypisane na 1 stronie tematu.
[ Dodano: 2016-07-06, 13:58 ] marcin778,
pytanko mam
A wyt?umaczy mi kto? wypowiedzi 2 u?ytkownik?w. U?ytkownicy: Rossi i Brzysiek.
Rossi:
hahah, 200 zeta za licencje skryptu z neta to lekka przesada, ale rozumiem, chcesz zarobic, dlatego udost?pni?es
Brzysiek:
cytat: 200 zeta za licencje skryptu
Wypowied? Brzy?ka:
Wielebny, mo?esz to sprostowa??
Licencja GPLv2 oznacza, ?e je?li co? zmienisz w jakim? zasobie czyli go edytujesz przerobisz itp to musisz to udost?pni? gdzie?. Licencja MIT polega na tym, ?e mo?esz sobie przerabia? edytowa? zasoby i kod nie udost?pniaj?c go nikomu ale z zachowaniem g??wnego autora w zasobie.
[ Dodano: 2016-07-09, 11:37 ]
Dobra ?ci?g?em gamemoda i jak wchodze do gry to niby sie zasoby pobieraj? a sie nic nie dzieje. I jakie? errory i waringi w konsoli.
Heh. Podziwiam tego GM do dzisiaj. Pami?tam moje pocz?tki z programowaniem w MTA. To na tym GM uczy?em si? tworzy? w?asne skrypty. Od prostszych po coraz trudniejsze i bardziej skomplikowane. Mo?e jest stary, ale ci?gle ma w sobie potencja? i mo?na zrobi? z niego naprawd? dobry serwer.
racja ja to tak samo zawsze si? uczy?em dodawa? pasek jedzenia picia itp ale nigdy nie udawa?o si? i do tej od pewnego dnia si? zmieni?o i umiem dodawa? du?o nowych rzeczy np pasek bramy lakiernika spreja wszystko co nikt nie umia? jak robi xyzyrp xd
1. Witam, przepraszam, ?e odkopuj? ale mam bardzo dr?cz?ce mnie pytanie. A mianowicie nie mog? znale?? skrypty na przebieralni?.
2. Dlaczego ka?dy po rejestracji jest m??czyzn?? (np. telefon "G?os z telefonu (M??czyzna)") da si? jako? zmieni? p?e? np. w bazie danych.
3. Gdzie zapisuj? si? pojazdy (w bazie danych? jak tak to prosz? poda? jaka to tabela).
Dzi?kuj? za udzielon? pomoc z g?ry. Nagradzam oraz
@BoJaKoX
1. Chodzi mi jaki skrypt odpowiada za marker z ubraniami.
2. Gdzie mo?na zmieni? p?e? *jaka tabela*
3. Nie mam tabeli lss_vehicles!
// edit ogarn??em 3 ale nadal nie mam 1,2