60 GB z czego zapewne 75 % to filmy i muzyka. Je?eli gra nie ma conajmniej 300 r??nych interior?w to takiego im maila po?l? ?e jak go przeczytaj? dostan? rozwolnienia.
Po pobraniu gry na Social Clubie, wy?wietla si? odliczanie do premiery, zgodnie z tym co jest tam napisane, b?dziemy mogli gra? ju? we wtorek o godzinie 1 w nocy.
Z tego co m?wi?o Rockstar, gra na wyj?? jednocze?nie i na Social Clubie jak i na Steam. Jednak?e, pliki na Steam s? zaszyfrowanie i po premierze b?d? one musia?y zosta? odszyfrowane, co mo?e troch? potrwa?, natomiast na Social Clubie maj? by? pobrane brakuj?ce pliki - i tyle.
Ten ca?y SocialClub co si? GTA pobiera jest jaki? dziwny. Mianowicie wczoraj zacz??em pobieranie ok. ~16 no i pobra?o mi z 6gb. Zostawi?em kompa na noc w??czonego i niby ?e 8GB pobra?o, wchodz? do katalogu z gr? sprawdzam na w?a?ciwo?ciach ile gra zajmuje a tu 6,5GB. Dzisiaj na nowo w??czy?em tego SocialCluba i jeszcze lepiej bo okaza?o si? ?e niby 4GB jest pobrane a katalog z gr? zajmuje te 6GB. Co? nie?le jest popierniczone. A o pr?dko?ci pobierania ju? nie wspomn?.
Jaki absurd? Gry powstaj?ce teraz s? coraz wi?ksze. Pami?tasz co? takiego jak p?yty CD? Kiedy? gry by?y na jednej takiej p?ycie, p??niej na kilku, potem DVD 4.7GB, 8.5GB. To noe absurd a normalna kolek rzeczy, chocia? mogliby ju? pomy?le? co? o upowszechnieniu nap?d?w blu-ray dla PC w przyst?pnej cenie dla u?ytkownik?w.
Podpis
ex:
Ostatnio zmieniony przez Grigi 2015-04-11, 13:53, w całości zmieniany 1 raz
Grigi, Co prawda GTA mog?oby wyj?? na BlueRay ale minus jest taki ?e ja jak i wi?kszo?? innych os?b korzysta jeszcze ze starych CD-Room?w kt?re nie czytaj? BlueRay, wi?c dla mnie to jest kolejny wydatek a po co mam inwestowa? w co? co praktycznie b?dzie mi potrzebne do odczytania kilku p?yt tym bardziej ?e z CD-Rooma praktycznie nie korzystam.
M?j dysk w pierwszym komputerze mia? 60GB, a teraz GTA V, czy Battlefield 4 tyle zajmuj?, tak jak napisa? Grigi to nic dziwnego gry s? co raz wi?ksze i taka jest kolej rzeczy.
Je?li chce si? u?ywa? czego? nowego to zawsze trzeba inwestowa?. Technologia idzie ca?y czas do przodu wi?c producenci staraj? si? to wykorzystywa? tworz?c co raz wi?ksze i ?adniejsze gry.