Witajcie
Jestem dopiero pocz?tkuj?cym w PAWN. Chcia?em wklei? kilka filterscrit?w do mapy i si? uda?o. Lecz po wgraniu aren /wg /ch /ctf itd. Nikt nie mo?e pisa? na czacie (Jedynie admin komend? say) Prosi?bym o zobaczenie w kodzie co jest nie tak. Gamemod jest zrobiony od grandlarc. PS. Wiem ?e w kodzie jest totalny bajzel . Link do kodu
[ Dodano: 2014-01-02, 15:22 ]
Pr?buje zobaczy? kt?ry blokuje na podstawie wyklucze?.
[ Dodano: 2014-01-02, 15:28 ]
Ku mojemu zaskoczeniu okaza?o si? ?e to Rejestracja blokuje pisanie po czacie nawet po zalogowaniu. Czy mo?ecie jeszcze pom?c z kodem. Na /onede i /pump itd. mo?na u?ywa? wszystkich komend opr?cz ponownego wej?cia na t? zabawe czy kto? pomo?e to ogarn?? ? I czy podacie jaki? dobry plugin na rejestracje ? Dzi?kuje za pomoc
Birkin_Pl, wstaw kod tej rejestracji to mo?e co? ogarniemy.
Na rejestracj? nie kojarz? nic dobrego, w sumie dobry pomys?, mo?e sam co? wystawi?.
A co do tego blokowania komend, to prosto jest doda? co? takiego. Powiedzmy ?e masz t? komend? /onede, to pod tym kawa?kiem kodu:
Dodaj co? takiego:
Wystarczy ?e b?dziesz zmienia? ten warunek, dla /onede jest taki kodzik tam ni?ej:
Dlatego w warunku dali?my if(DmID[playerid] == 3) - dla poszczeg?lnych komend musisz ten numer powstawia? i tyle.
retfirdrm niewiem czemu ale jak dodam przeorbiony przez cb gamemode to je?eli pr?buje napisa? cokolwiek na czacie pojawia sie to
Jedna litera to jeden nick gracza np jak napisze Siemka All to wyszkoczy.Pawel95,PRODawid itd.
Te? chcia?bym poprosi? o naprawienie GUI poniewa? niestety nie dzia?a. Np /bronie , /bank itd. Dzi?kuje jeszcze raz za zainteresowanie si? tematem
Wszytskie skrypty dzia?aj? Niestety czat ju? nie Wyinstalowa?em wszystkie filterscripty (usun??em z config.cfg) i nadal nie dzia?a :c
Jak to wygl?da podaje poni?ej