Witam mam problem bo gdy wpisuje /CamLV1 I widze osiedle. To gdy ju? nie chce patrze? to chcia? bym wpisywa? /CamS I Camera sie wy??cza i tepa cie na pozycje na kt?rej by?e? zanim wpisa?e? /camLV1.
Pro?ba:
Mogli by?cie poprawid? moj? komende aby dzia?a?a /cams?
Umiesz Ty j?zyk polski? Bo ja nic nie rozumiem z tego be?kotu, kt?ry przedstawiasz.
Nie widz? tu ?adnej 'CamS', jedynie 'CamOff'. Je?li chodzi Ci o poruszanie kamer? podczas ustawionej kamery, to powiniene? u?y? funkcji z zakresu InterpolateCamera.
Przecie? jak dajesz SetCameraPos i LookAt to Ciebie nigdzie nie tepa tylko t? kamer? , chyba ?e masz jeszcze jaki? inny kod co Cie gdzie? tepa po u?yciu tej komendy a je?li nie to wydaje mi si? , ?e wystarczy co? takiego .
Teraz popraw sobie tak komend? na twoje patrzenie.
Komenda na ofanie kamerki:
Tutaj om?wienie jak ty to zrobi?e?.
Nie rozumie tylko co ty tym chcia?e? uzyska?
W razie problem?w pisz
[ Dodano: 2013-11-03, 12:59 ]
Jeszcze IgrexolonO przet?umacz? ci ten be?kot:
Chcia?, aby po wpisaniu /CamLv1 zapisa?o mu pozycj? w kt?rej wpisa? t? komend?, a nast?pnie prze??czy? si? na widok z kamerki. Po tym jak ju? wszystko obejrzy to komend? /camoff czy tam /cams powr?ci do tej pozcyji gdzie wpisa? t? komend?.