Uzywam streamera by incognito, mam okolo 1500 obiektow w skrypcie, all sie wczytuja, ale w ostatniej chwili dopiero. W skrypcie mam polowe pod "createObject" i polowe pod CreateDynamicObject". Te drugie w ostatniej chwili sie wczytuja dopiero, jak zwiekszyc draw distance?
Jak dok?adnie zerkniesz, to mo?na zauwa?y?, ?e przed parametrem drawdistance s? jeszcze inne (4). Aby zachowa? domy?lne warto?ci musisz wstawi? znak _ w jego miejsce, np.
Powy?szy kod ustawi dany obiekt z drawdistance na 300 jednostek.
Wielkie dzieki, wszystko ladnie sie kompiluje dzieki Twojemu steamerowi, oraz brak warningow w logach, wszystko smiga tylko brak obiektow. W jednym skrypcie mam 1000 obiektow CreateObject i one sie zawsze wczytuja, a reszta dodatkowe jakies 500 w CreateDynamicObject aby ominac limit i one sie nie wczytuja. Wrzucalem czyste z przekonwertowania i nic:
Poprostu ich nie ma. Masz pomysl ? Dopisac spowrotem to co mowiles ?
Tak jakos ? A moze poprostu dac caly skrypt, wszystkie obiekty w "CreateDynamicObject" ?
---------------------------------------------
Wywalilem all obiekty ze skryptu, all wgralem od nowa w CreateDynamicObject all i dziala, poki co wgralem 1500 obiektow i wszystkie sa na serwie i ladnie sie laduja, wiec wielkie dzieki za pomoc i masz piwa !