|
Wysłany: 2012-01-19, 17:07
|
|
wasik95
[KST]

Nick w MP: W_A_S_I_K
Piwa: 12
|
|
|
|
Tak jak w temacie szukam jaki? dynamicznych po?ar?w dla stra?y po?arnej widzia?em na wcze?niejszych w?tkach kto? da? ale nie ca?y kod. Chodzi mi dos?ownie aby co np 30 min powsta? po?ar aby ta frakcja mia?a co robi? i ?eby si? pokazywa? komunikat gdzie to si? znajduje.
Z g?ry thx daje
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2012-01-19, 17:31
|
|
Jay Elton
MINI PAWNER

Nick w MP: Jay Elton
Piwa: 1142
|
|
|
|
Z tego co mi si? wydaj? po?ar ka?dy widzi inaczej, nie da si? tego zrobi? a jak da to b?dzie kazdy widzia? inaczej, jak ju? napisa??m (mog? si? myli?).
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2012-01-19, 18:25
|
|
Fargo007

Piwa: 1227
|
|
|
|
Jay Elton, Da rade to zrobi? i ka?dy b?dzie widzia? to samo
wasik95, Samp 03c Udost?pni? nam takie obiekty jak Dym (z po?aru) oraz ogie?. Mo?esz to wykorzysta? na swoje po?ary tzn. dajesz timer, kt?ry od?wie?a public z losowym po?arem i w losowym miejscu dajesz obiekty oraz np. mapicon, ?e co? si? pali oraz informacja dla Stra?y o po?arze. P??niej tak?e sprawdzasz czy gracz nale?y do stra?y po?arnej i czy jest w tym miejscu gdzie si? pali oraz sprawdzasz czy stra?ak pr?buje ugasi? po?ar, je?eli tak, to dajesz timer, ?e gasi on po?ar i obiekty znikaj? oraz MapIcon znika, a je?eli nie to dajesz coraz wi?cej obiekt?w z po?arem. Pewnie nie wiesz jak zrobi? takie co?, ?e niby pr?buje gasi? po?ar To proste Po prostu mo?esz da? w publicu OnPlayerKey... definicj?, ?e jak u?ywa ga?nicy to gasi po?ar. I chyba to wszystko Je?eli b?dziesz mia? problem pisz w tym temacie
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2012-01-19, 19:10
|
|
wasik95
[KST]

Nick w MP: W_A_S_I_K
Piwa: 12
|
|
|
|
Oj nie za bardzo za?apa?em niemia?by kto? wi?cej czasu ?eby napisa? na to kod albo przynajmniej pocz?tek skryptu...
Jak ty to piszesz to w?a?nie o to mi chodzi Frakcja powoli przychodzi na wymarcie i chc? j? jako? uratowa?
[ Dodano: 2012-01-24, 14:25 ]
Od?wie?am
|
|
|
|
|
|
| Tagi: dynamiczne :: pożary :: dla :: straży :: pożarnej |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|