Hej mam problem zrobi?em punkty SCORE za czas na serverze ale po godzinie gry za kt?re dostaje si? 100 score po drugiej godzinie tez dostaje si? 100. I mam problem jak zrobi? ?e po tej pierwszej godzinie po dodaniu score timer si? wy??czy za pomoc? Kill timera. Czyli po wykonanej funkcji wy??czy timera
Tam gdzie jest true odpowiada za powtarzanie si? timera, gdy:
dasz true b?dzie si? powtarza? w k??ko
dasz false powt?rzy si? tylko raz
dasz liczb? od 2 w zwy? powt?rzy si? tyle razy ile podasz czyli np jak dasz zamiast true 5 to powt?rzy si? 5 razy
Wystarczy?o tylko na ko?cu kodu gdy gracz dosta? punkty da? KillTimer i nic wi?cej a ty nie potrzebnie dajesz kod na wszystkich graczy. SetTimerEx dzia?a tylko dla jednego gracza a ty tak napisa?e? kod ?e on i tak b?dzie dzia?a? na max graczy.
Wystarczy?o tylko na ko?cu kodu gdy gracz dosta? punkty da? KillTimer i nic wi?cej a ty nie potrzebnie dajesz kod na wszystkich graczy. SetTimerEx dzia?a tylko dla jednego gracza a ty tak napisa?e? kod ?e on i tak b?dzie dzia?a? na max graczy.
Czyli jak b?dzie 50 graczy na serwerze, b?dziesz mia? 50 timer?w i powodzenia z op??nianiem serwera. Lepiej wystartowa? timer w GameModeInit i tam mierzy? czas, ale co ja b?d? si? przejmowa? Twoj? map?.