|
Wysłany: 2013-04-16, 14:59
|
|
Wafelowski

Piwa: 100
|
|
|
|
optimus, We? wyjd? i nie wracaj, b?agam. Bo jeste? dla nas wszystkich ci??arem. Id? na ten sw?j serwer kt?ry jest opustosza?y.
Co do ciebie jeszcze: SetGameModeText - Nie jest mu potrzebny. Jakby? pracowa? z PAWN ok. 1 roku to by? wiedzia?. ;__;
---
bootek, Najnowszy streamer, pobierz plugin, wgraj INCLUDE do folderu pawno/include w??cz swojego gamemoda i naci?nij F5. Wy?wietla Ci Unknow bo najprawdopodobniej gm nie zosta? pobranie wczytany b?d? nie masz w mapie SetGameModeText - Nie jest potrzebny, to tylko zmienia "Mode" na li?cie serwer?w.
Najnowszy streamer od Incognito znajdziesz tutaj: http://gtao.pl.com/showthread.php?t=102865 .
@Down: No i bardzo dobrze. Rozumiem, ?e chcesz pom?c ale w tej chwili pomagasz na SI??. Mi nie zale?y na jakiej? randze, bo co mi to da? Ja mam przynajmniej satysfakcje, ?e mog? pom?c. Pomagam bo lubi?. We wcze?niejszym temacie pisa?e? do mnie, ?e ja si? wym?drzam bo poprawi?em Ciebie. We? daruj sobie i id? dalej pisa? ten sw?j gamemode. Poza tym stwierdzi?e?, ?e ja przekopiowa?em tw?j kod i ?e niby si? pod niego podpisa?em. - Daruj sobie takie teksty, prosz? Ci?. Sam sobie nie radzisz ze skryptem to po co innym udzielasz pomoc? To jest pomoc na si?? czyli ?e nie znasz si? na czym? i pr?bujesz pom?c. Za?o?? si? ?e nawet w 99% nie przeczytasz do ko?ca tego posta. W tej chwili zamiast pomaga? popracuj z p??tora roku w PAWN i dopiero wtedy pomagaj.
|
| Ostatnio zmieniony przez Wafelowski 2013-04-16, 19:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-04-16, 17:22
|
|
optimus
PawnoMen

Nick w MP: [PMS]ReveresPL
Piwa: 159
|
|
|
|
Z przeproszeniem administraci, moderow i innych rang.
Wafelowski ja chce pomoc, a ty ewidentnie chcesz mie wje*** w bana na tym forum zeby juz nikt ci nie zajmowal drogi do najlepszej rangi. Wiec jednym slowem ja z tego forum ide (nie wiem kiedy wroce) i jak tak dalej administracja, moderacja itp. bedzie robila to zq niedlugi czas na tym forum nikogo nie bedzie
Dowidzenia ALL.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-04-16, 17:31
|
|
naimad424
Damian

Piwa: 3508
|
|
|
|
co do tematu, jak jest to wa?na mapa dla ciebie i nie chcesz jej udost?pnia? to daj mi j? na pw albo podaj gg ja ci skompiluje moim pawno.
2. Sprawd? czy na dom?wce ci dzia?a,
Paczka z serwerem uzupe?niasz p??niej samp-serwer.exe - co? takiego : )
i odpal, jak si? nie w??czy daj serwer-log.
jak si? w??czy to musisz aktualizowa? pliki w pawno bo na hostingu nie raz nie chce odpali? ze starymi includami.
|
|
|
|
|
|
| Tagi: kompilacja :: mapy |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na:
|