Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2012-09-14, 16:48

Morandor

Na forum: 5011 dni

Respekt: 50

Chcia?bym by kto? wyt?umaczy? mi jak instalowa? mapy na serwer samp i ?eby auta by?y gdzie ja chce, a nie stoj? jakie? przy ulicach. Chodzi mi ?e np. wgram jaka? mape swoj? np. jak?? 1 baze oczywi?cie chce ?eby auta by?y tylko przy niej, a za tydzie? b?de chcia? w?o?y? drug? baz?, ale nie podmienia? bazy tylko ?eby te dwie by?y jak to zrobi?, robi?, jak to wgrywa? jestem w tym zielony ;/? W og?le chyba jak si? instaluje mapy to trzeba ich format zmienia? prosz? o wyt?umaczenie. Nie wiem czy to ma co? do pawno w sumie narazie jestem zielony dlatego prosi?bym o wyt?umaczenie szczeg??owe, tak ?ebym zrozumia? z g?ry dzi?kuje
Chodzi mi po prostu o wgrywanie map i ?eby auta sta?y tam gdzie ja chce no i jeszcze jak robi? spawny z jakimi? napisami np. zapraszam na forum itp.?

Sory jak nie ten dzia? chce zrobi? serwer, a narazie jestem zielony nie wiem jak zaczyna? chyba od tego:)

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2012-09-14, 19:27

optimus

PawnoMen

Na forum: 5613 dni
Nick w MP: [PMS]ReveresPL

Piwa: 159

Respekt: 59

Ostrzeżeń: 80%
Spokojnie go?ciu bo dwa razy to samo napisa?e? !!

Jak autka dodawa? ??
A mianowicie odpalasz tam gdzie zainstalowa?e? sampa i uruchamiasz program "sampdebug.exe" tam masz okienka o kliksz "Launch debug" pojawisz si? na spawnie i nast?pnie wpisujesz do czatu komend? /vsel - wybierasz auta i klikasz enter (je?eli chcesz da? nast?pne auto to daj klawisz w prawo a jak poprzednie to CTRL chyba tak).

Bazy to du?o roboty wi?c poradzi? bym ci uczy? si? programowaniabo to nie jest tak hop siup i mo?e m?g?bym zrobi? to za FREE pisz na GG:25383499 to pogadamy.

Je?eli co? ?le wyt?umaczy?em to albo sobie ubierz okulary :P , albo poprostu pisz.

Podpis
Prpgramujesz w Unity i potrzebujesz pomocy?
|?Zapraszamy na forum Unity?|
http://www.unity3d.ugu.pl

Wysłany: 2012-09-15, 15:29

Morandor

szczerze ma?o z tego rozumiem jak umiesz robi? serwery i mi to wyt?umaczysz to jestem otwarty mog? tak?e zap?aci? wi?c nie b?dzie to za darmo napisa?em dzi? do ciebie na gg jako? si? dogadamy :) czekam na odpowied?

Ostatnio zmieniony przez Morandor 2012-09-15, 15:41, w całości zmieniany 1 raz  

Wysłany: 2012-09-15, 15:41

B!4CK

Never give UP!

Na forum: 5809 dni
Nick w MP: John

Piwa: 1891

Respekt: 124,2
Respekt: 124,2

Jak chcesz r?wnie? pomog? Ci wyt?umaczy? jak wgra? np map? / pluginy / skrypty :)

GG dostaniesz na PW ;]

Podpis
Cześć
! :)

Projekt, który poruszy scenę platformy SA:MP!

Wysłany: 2012-09-15, 15:43

Morandor

blackelegy narazie dogadam si? z tamtym go?ciem jak nie b?dzie odpowiada? itp. wtedy napisz? do ciebie, mam nadzieje ?e wy obaj jeste?cie tu aktywni i nawet za miesi?c do ciebie blackelegy b?d? m?g? napisa? na pw :)

[ Dodano: 2012-09-16, 11:46 ]
optimus odezwij si? na gg czekam... :P

Tagi: mapy+auta+spawny-jestem :: tym :: zielony
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN » [INNE] Mapy+auta+spawny-jestem w tym zielony Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi