Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2013-08-05, 18:16

nors56

Na forum: 4775 dni
Nick w MP: Nors

Respekt: 50

"Kurio" napisał/a:

Skin jako sam skin - wygl?d dodajesz w AddPlayerClass(...);
Ale ?eby kto? by? Policjantem lub Truckerem, to musisz doda? tak jak ja Ci poda?em.
we? wyszukaj sobie na wiki sampa AddPlayerClass i zobacz kt?ry argument funkcji jest za co odpowiedzialny, znajd? ten kt?ry daje skin i w ka?dym AddPlayerClass(...); daj ten skin 29 i po problemie.

mam tak zrobione ale gdy wybiore 1 skin to jestem truckerem. a jak wybiore 8 skin to jestem w rico ? a ja chce tak zeby jak wybierzesz pierwszy to mozesz byc truckerem lub w rico

mamy 80% sukcesu Pacz gdy wybiore pierwszy skin to jestem truckerem.
Doda?em sie do policji I wybiore 1 jestem truckerem. Ale gdy wybralem drugiego skina By?em w poli, Doda?em sie do rico Wybra?em 2 skina to bylem w rico

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2013-08-06, 16:25

Kurio

Na forum: 5512 dni

Piwa: 17

Respekt: 76,3

Po pierwsze zdefinuj mi twoje oznaczenia.

Co masz na my?li m?wi?c SKIN. SKIN to dla mnie posta? kt?r? si? gra.

Wybierasz w wybiera?ce 1 skin - jeste? kierowc?- w jaki ty chcesz spos?b zrobi? zeby wybieraj?c 1 skin by? kierowc? lub w firmie? O czym ty w og?le m?wisz?
Ze jak ktos jest przyjety do firmy to ma po wybraniu skina pierwszego (czyli kierowce) ma byc w firmie tak?

Napisz to po polsku jako?, jasno o co ci chodzi, bo ja cie po prostu nie ogarniam
Trudno ?eby wybieraj?c 1 skin kt?ry masz dodany w ADDPLAYERCLASS i masz ustawiony na niego frakcje - kierowca, zosta? policjantem.
Od tego jest wybiera?ka, ?eby ustawi? r??ne skiny, i m?c je "przewija?" w lewo i prawo i wybrac sobie gdzie chcemy sie dodac, czy do policji, do firmy, czy zwykly kierowca. a to wszystko "podczepiasz" jakby pod te skiny z addplayerclass.

opisz o co ci chodzi, bo niezbyt sie idzie w tym polapac.

Postaw piwo autorowi tego posta

Tagi: limit :: object
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN » [INNE] No limit Object Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi