Quisowi chodzi?o o konkretny przyk?ad, a nie odpowied? jakiego systemu u?ywasz. Je?li ka?demu trzeba by napisa? jak co? zrobi? to i tak by nie wiedzia? jak to zrobi?. Wi?c wyr?cz nas kuhwa i daj przyk?adowy kod tego zapisu. Tak ci??ko si? domy?li??
Ale mi chodzi o takie co? ?e ka?dy gracz ma osobny plik, i ma w nim warto?? Ptk = np. 30 i chc? aby tana funkcja na podobe jak wy?ej odejmowa?a nam punkty
MASZ DA? KOD ZE SWOJEJ MAPY. I NIE WYSKAKUJ MI Z :BOSH: BO TO NIE JA JESTEM TUTAJ LAIKIEM TYLKO TY. (Tak, tylko ?eby przypomnie?).
--> Masz da? kod bezpo?rednio z zapisu do pliku punkt?w, kminisz?
Cz?owieku czy ty umiesz czyta? ? Chyba m?wi? jasno chc? taki kod stworzy? i my?lisz ?e jak w swoich rozwi?zaniach dajesz przekle?stwa to jeste? "KOZAK" to si? mylisz
MASZ DA? KOD ZE SWOJEJ MAPY. I NIE WYSKAKUJ MI Z :BOSH: BO TO NIE JA JESTEM TUTAJ LAIKIEM TYLKO TY. (Tak, tylko ?eby przypomnie?).
--> Masz da? kod bezpo?rednio z zapisu do pliku punkt?w, kminisz?
Cz?owieku czy ty umiesz czyta? ? Chyba m?wi? jasno chc? taki kod stworzy? i my?lisz ?e jak w swoich rozwi?zaniach dajesz przekle?stwa to jeste? "KOZAK" to si? mylisz
To chyba TY nie potrafisz czyta?. Jak kto? ma Ci to rozwi?zanie stworzy? skoro nie wie jak to w mapie ma wygl?da? by pasowa?o do innych? Podam przyk?ad na playerinfo bo nie mam zielonego poj?cia co ty w tej mapie masz.