Witam, od razu przejd? do rzeczy. Zamierzam si? dowiedzie? jak pobiera si? id gracza w wywtorzonym dialogu z p?tli:
Tutaj wyswietla graczy kt?rzy s? blisko mnie, jak np. zrobi? ?e klikne na tego drugiego co jest blisko mnie, wy?wietlony w dialogu i wy?wietli mi jego id
i teraz jak ma wygl?da? dialog ?eby wy?wietli?o mi ID gracza na kt?rego klikn?? Z g?ry thx za pomoc!
M?g?by? bardziej wyja?ni? sw?j problem, bo przeczyta?em tego posta kilka razy i nie mog? zrozumie?. Masz list? z nazwami graczy i ich ID, i chcesz ?eby po klikni?ciu na kt?rego? z graczy na li?cie, wy?wietli?o si? jego ID w okienku? Tak to rozumiem, a to co zrozumia?em jest ca?kiem bez sensu.
W OnDialogResponse, tam gdzie chcesz wykorzystywa? ID gracza, dodaj taki kodzik:
Po tym kodzie, zmienna idFromList b?dzie zawiera? ID gracza kt?ry zosta? wybrany z listy. Tylko musisz uwa?a?, bo ka?da zmiana fragmentu (ID: XX) wymaga zmian w kodzie.