Witam.Pisz? w sprawie i? potrzebuj? Prefiksy przy nickach na czacie.Tak aby aby gracze nale??cy do danej rangi pisz?c na czacie pisa?o przy nicku (POLICJA:0).Za pomoc daje .
Tam, gdzie gracze dostaj? si? do frakcji. Nie wiem jak to masz zrobione, ale wyt?umacz? jak masz to zrobi?. Do ka?dej komendy jak gracz jest dodawany do byle jakiej frakcji, wstaw poni?sz? funkcj?.
W OnPlayerText
Ostatnio zmieniony przez Combacior 2012-10-04, 15:21, w całości zmieniany 1 raz
Niby dzia?a lecz co? jest nie tak poniewa? gryzie si? z rangami gdy dodalem np Policja i wpisa?em TEAM_POLICJA to gdy wbij? na skina Kierowcy to pisze ID ||Policja.
Ja poda?em tylko przyk?ad jak to ma wygl?da?. Musisz formatowa? rangi dla graczy sam, rozumiesz? Nie wiem jak dajesz rangi graczom, wi?c przer?b sobie ten kod na swoje potrzeby. Nast?pnym razem jak chcesz ?ebym ci pom?g? to napisz troch? rzetelniej bo nic z tego nie da si? zrozumie? (bynajmniej ja): dodalem np Policja - co doda?e?, wpisa?em TEAM_POLICJA to gdy wbij? na skina Kierowcy to pisze ID ||Policja. - wpisa?e? na czacie TEAM_POLICJA i co? Zmieni?e? sobie frakcj? to mo?e by? zmieni? rang??