Cze??, a wi?c nie wiem jak doda? freez jak gracz wybierze skin... A wi?c mam gRandomPlayerSpawns i kilka ustawionych spawn na mapie a teraz jak doda? do tego Freeza tak ?eby trwa? 5 sek ? za pomoc piwo.
Mo?e ten ci?gle wykonuj?cy si? warunek nie nale?y do najlepszych, ale z tego co wspomina? Y_Less na forum SA-MP'a, spos?b dzia?ania timer?w jest gorszy.
Pozdrawiam
@EDIT
_FasteR_, chcesz niszczy? timer w funkcji, kt?r? wywo?a tylko raz (argument nr. 3 w SetTimer ustawiony na false)?
Zrobi?em tak jak napisa?e? ale nie mog? chodzi? spaw dzia?a tak jak mia? dzia?a? 5 sek ale chodzi? nie mog? to wygl?da tak jakby mnie przerywa?o i nie mog? kucn?? bo od razu wstaje ;/
Jeste? pewien, ?e lepiej u?ywa? co 40 ms OnPlayerUpdate ni? zwyk?ego timera dla gracza wykonany tylko jeden raz? Po co ma sprawdza? czas gracza co 40 ms, skoro wystarczy doda? zwyk?y timer, kt?ry odmrozi gracza po 5 sek?