Z g?ry przepraszam ?e zasypuje Was co chwile pytaniami, problemami itp, ale ci?gle mam jaki? problem.
1:
Mam takie o to co?. Jest to logowanie do gangu. Jak wida? skin zmienia nam na CJa, jak zrobi? aby zmienia? te? na poszczeg?lne elementy stroju CJa? Spodnie, kurtka, buty, fryzura, czapka itp. Wiem ?e np. kurtka to Type: 0 i Index: 62 (wed?ug wiki mta). Ale co jest odpowiedzialne za zmienienie tego? Szuka?em na wiki i si? nie doszuka?em. Pomo?e kto??
2:
Chcia?bym aby po odrodzeniu wy?wietla? si? danemu graczowi napis na czacie "#ff0000* Ranny trafi?e? do szpitala, lekarze zdo?ali Cie uratowa?. Uwa?aj na siebie."
W innym moim w?tku ziomek mi poda? skrypt, nie dzia?a? mi.
3:
[ Dodano: 2011-10-06, 10:02 ]
Potrzebuje komendy dzi?ki kt?rej b?d? m?g? zmieni? swoje po?o?enie. Chodzi o co? takiego:
/zmienp X Y Z INTERIOR
?ebym m?g? wed?ug tego teleportowa? si? do dowolnego domu
Czy by?o by z tym du?o roboty?
4:
Potrzebuje komendy narracji, /nar dla admin?w. Po wpisaniu np. /nar Sprzedawca hot dog?w idzie do domu. na czacie wy?wietla?o by si?:
:: Sprzedawca Hot-Dog?w idzie do domu. ::
Prosi?bym tych co lubi? pomaga? aby sprawdzali ten w?tek co jaki? czas, co chwile b?d? mia? nowe problemy
1. Ubrania mam, wiem ?e tam s?. Teraz chce aby mi zmieni?o na to ubranie.
2. http://wklejtekst.pl/2wd < to jest skrypt save system autorstwa zyky`ego z community. On tam ma kilka dodatkowych funkcji (spawn i w?a?nie odrodzenie pod szpitalem).
3. Dobra, postaram si? co? skombinowa?. Jak co? z?o?e i nie b?dzie dzia?a? to dam tutaj do Was do poprawy.
4. Zaraz sprawdz?.
[ Dodano: 2011-10-09, 14:18 ]
Stara?em si? samemu pokolorowa? i doda? te ozdobne dwukropki, ale co? si? nie uda?o. Pomo?e kto??
[ Dodano: 2011-10-09, 14:20 ]
Jeszcze jeden problem. ;/ Jak zmieni? aby ?eby napisa? np. "Admin idzie" nie trzeba by?o wpisywa? "/nar Admin_Idzie". Bo teraz wy?wietli?oby tylko "Admin".
Co do pierwszego: Mo?esz to zrobi? tak - raz na jaki? czas pobiera? "poziom ?ycia" pojazdu. Jak b?dzie wynosi? ile? tam to wtedy np. blokujesz dost?p do uruchamiania silnika .