Jacob pierw naucz si? podstaw a potem pomagaj . Tak poza tym to nachuja piszecie za nich skrypty ? Co to za problem k**** zajrze? do dokumentacji albo wiki frajerzy, a nie pisa? odrazu na forum o pomoc bo nie umiem czyta? dokumentacji.
Przetestuje jak na serwerze b?dzie mniej os?b, nie b?d? wszystkim gry zatruwa? testuj?c. Mam pytanie czy u?ywaj?c tego co da? Jacob (chodzi o samo wy?wietlanie obrazka) obrazek b?dzie si? rozci?ga? na maxa ekranu u ka?dego? Jak nie, to jak to zrobi??
[ Dodano: 2011-10-17, 15:55 ]
Jest jaka? funkcja, kt?ra odpowiada za wy?wietlenie losowego tekstu na czacie?
Cz?owieczku my?lisz, ?e ja sprawdzam wszystko co jaki? parowozik nademn? napisze ? Jest Jacob przestanie szpanowa? swoj? wiedz? w mta i we?mie si? za nauke pawn.
puf-puf, twoja obecno?? w tym temacie jest zb?dna. Nie wiem jak Jacob sobie radzi, ale tak czy inaczej pom?g? mi nieraz. Jak Ci si? nie podoba to nie musisz tutaj zagl?da?, je?eli chcesz komu? pom?c to pomagaj, jak nie to nie pot?piaj za to innych.
[ Dodano: 2011-10-17, 23:04 ]
Nie dzia?a mi to schowanie si? tego obrazka po zalogowaniu. Wy?wietla si?, ale nie chowa.
function pokaz ()
guiSetVisible(Image[1], true)
showCursor(true)
end
addEventHandler("onClientResourceStart", getRootElement(), pokaz)
function zamknij ()
addEventHandler("onClientRender", getRootElement(),
function ()
local alpha = guiGetAlpha(Image[1])
guiSetAlpha(Image[1], alpha-0.005)
if alpha == 0 then
guiSetVisible(Image[1], false)
showCursor(false)
end
end)
end
addEvent("sZamknij", true)
addEventHandler("sZamknij", getRootElement(), zamknij)
SERVER:
addEventHandler("onPlayerLogin", getRootElement(),
function ()
triggerClientEvent("sZamknij", getRootElement())
end)