Witam, przychodz? do was z spraw? mojego 1 skrypta w ?yciu do mta kt?rego ja sam osobi?cie napisa?em. Napisa?em go ale jest jeden problem a mianowicie po wgraniu go na serwer by?o wszystko w porz?dku po panelem admina wy?wietla? si? m?j licznik zaznaczy?em go i klikn??em start ?eby go w??czy? i tu w?a?nie sta? si? problem bo gdy go w??czy?em wsiad?em do samochodu to licznik nie dzia?a? tak samo z innymi pojazdami. Prosz? o korzystn? odpowied?!
» Sam skrypt jest w sobie autorski w 100% ale grafiki tego licznika ju? nie bo ja tylko je przerobi?em czyli zmieni?em kolory i tak dalej «
Za dobr? odpowied? kt?ra pomo?e mi to naprawi? dam !
PatryKK., Nie wiem o kt?re tagi ci dok?adnie chodzi mam folder [The-RPG] p??niej w nim TR-Licznik a potem c_licznik
PS. jestem pocz?tkuj?cym skrypterem
[ Dodano: 2018-06-21, 11:44 ] PatryKK., Tobie chyba chodzi o to o ile sie nie myle xd
[ Dodano: 2018-06-21, 12:09 ] PatryKK., Pisze mi te? to:
[2018-06-21 12:04] Starting TR-Licznik
[2018-06-21 12:04] SCRIPT ERROR: [The-RPG]/TR-Licznik/c_licznik.lua:67: ')' expected near '='
[2018-06-21 12:04] ERROR: Loading script failed: [The-RPG]/TR-Licznik/c_licznik.lua:67: ')' expected near '='
[2018-06-21 12:04] start: Resource 'TR-Licznik' started
Podaj kod licznika, kt?ry znajduje si? w pliku c_licznik.lua.
W znacznikach
[lua]tutaj wklej ten kod licznika[./lua]
(usu? t? kropk? gdy wstawiasz kod)