Siemka Mam Pytanie Jak Zrobi?em Sobie 1 Guziczek na Kase to Super ?adnie Kasa idzie ale.... Jak chce zrobi? 2 guziczek i dalem mu to samo ale zmieni?em te np. 0x0043A550 to nic sie nie dzieje bo chcia?em zrobi? na Spawn Mo?e Kto? Pomuc?
mi nic nie wykrywa ale za to program nie dziala -.-
nie wiem zrobilem wlaczam mojego trainera i nie dziala moim zdaniem to jest poprostu slaby tutek -.- szkoda ze nie moge cofnac piwa -.- mozesz na przyszlosc jedynie mazyc o tym
Chc? zrobi? trainera, kt?ry sprawi, ?e b?d? mia? niesko?czono?? amunicji (ALE TRZEBA PRZE?ADOWYWA?) lub trainera, kt?ry po wci?ni?ciu np. num + doda mi 50 pocisk?w do broni, ktor? trzymam w r?ce ;]
Na pocz?tek sz?o dobrze, a teraz ju? nie za bardzo. Dzi?ki za pomoc i sry za odkop
Witam, stworzy?em ju? pierwszego Hacka, na MoneyHack'a ..
I mam problem.. czy s? jeszcze jakie? dane, aby da?o graczowi np: 1000$ lub 10000$? s0beit to ma, a nie wiem jak to zrobi?.
Przepraszam za odkop
edit://
Wszystko ju? wiem!
Program boski!
Ostatnio zmieniony przez Henryk 2009-08-23, 15:36, w całości zmieniany 1 raz
na pocz?tek chcia?bym pom?c Henryk, 'owi wi?c tak:
Tak mo?na to zrobi? poprostu znowu dodajesz button(guzik) bierzesz na ten button prawym klikasz "write memory action" i wybierasz: 1 pole: "ADD" 2 pole: "FLOAT" 3 adres (dla przypomnienia dam jeszcze raz ;f): "0xB7CE50" a w 4-tym wpisujesz okre?lon? liczbe kasy np. 1000 , 9999, 50000 itp. i mo?esz tak robic ile chcesz ;f.
A teraz m?j problem:
Wi?c chcia?em skonwertowa? sw?j projekt do Trainer ale gdy klikam:
Debug Your Project pisz?:
a co to jest ten keylogger bo niewiem pobra?em i mi wyskoczy? antywirus odmiana trojana keylogger nie wiem o co w tym chodzi, w??czy?em trainer i wszystko sz?o normalnie az do chwili pobrania keyloggera help!!! co zrobic zeby trainer pokazywa? uruchomiony keylogger