Witam.
Dzisiaj poka?? wam jak zmniejszy? ping w GTA SA MP oraz innych grach tego typu.
(daje link do programu w [ hide] ?eby mie? du?o )
1. ?ci?gamy ten program
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
2. Instalujemy
3. Zaznaczamy wszystkie ikonki na zielono.
4. Po zaznaczeniu wszystkich ikonek na zielona komputer powinien sie resn??.
5. Teraz tylko w??czamy program, powinien nam wyskoczy? jaki? komunikat, klikamy "OK" w??czamy gr? i cieszymy sie mniejszymi lagami
PS. U mnie dzia?a w 100%
Ostatnio zmieniony przez ToxiC. 2014-02-17, 15:29, w całości zmieniany 1 raz
Hehe AdiX jak ja ciebie zauwa?y?em to ja sam sobie pomy?la?em ze ty mi nick ukrad?es <lol> bo na www.sniperliga.com to mam taki sam nawet X mam du?e tak jak w twoim xD nie wierzysz to zobacz, to jest punktacja z gry Sniper Elite z przed jakie? p?? roku. M?j nick to =AoA= AdiX, =AoA= to klan 7 w I lidze na 3 w Sniper Elite
Acha a program na tym polega ?e usuwa lagi w grze oraz zabezpiecza nasz komputer, nazwa programu to WWDC
PS. Od ilu lat posiadasz ten nick? AdiX z du?ym X bo ja od jakie? 2,5 roku
MatX Real, mam pytanie, przeczyta?em na programosach, ?e program ma licencj? trial na 30 dni, wi?c po wyga?ni?ciu trzeba go usun?? tak? Bo je?li tak to sobie ?ci?gn? scrackowany.
pomogłem ? Postaw
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, ale zawsze znajdzie się taki, który nie wie, że się nie da i to robi" - Albert Einstain
MatX Real, mam scrackowan? wersj? lecz nie chce mi si? instalowa? bo do?? d?ugo robi ten sterownik i nie chce mi si? czeka?, a ping m?j nie taki z?y bo mam na CS 40 a w SAMPie 60-120 xD