O co chodzi w konkursie?
Nale?y odgadn?? dat? premiery gry GTA V.
Pami?tajcie, ?e po wprowadzeniu daty, jej nie da si? zmieni?, wi?c dok?adnie si? zastan?wcie.
Po otrzymaniu dos?ownej informacji od , wszystkie poprawne wpisy przejd? do losowania, a zwyci?zca otrzyma pre-order gry.
Po 1 znany jest z umieszczania w trailerach, ukrytych informacji. Jak dla mnie 24.05 jest wiarygodna.
Tak?e utw?r ktory leci podczas trailera mial premiere 24 Maja
Po 3, najwi?ksze tytuly wychodz? w maju
@Down.
Nie wiem, ale nim wiecej tym gorzej, poniewa? w?r?d ludzi kt?rzy zaznaczyli t? sam? date odbedzie sie losowanie wiec lepiej nie chwalic sie ze jest to 24 Maj
Podpis
Ostatnio zmieniony przez PioTq3K 2011-11-07, 23:56, w całości zmieniany 1 raz
WuZeet, http://gt***.info/topic/83-konkurs-gta-v-wytypuj-date-premiery-uzasadnij-i-wygraj/ , tutaj maj? podobny konkurs. ( Je?li naruszy?em regulamin forum to wyga?cie albo ocenzurujcie ).
zajacp1, ale co w zwi?zku z tym? Ja utworzy?em temat z konkursem z zagranicznej strony, kt?ry znalaz?em. To, ?e jest co? takiego ju? w Polsce mnie to nie interesuje, chyba, ?e jest to z GTAONLINE