Dzisiaj wyp?yn??a kolejna intryguj?ca informacja. Brak oficjalnej zapowiedzi wersji na "blaszaki" wywo?uje wielkie emocje w?r?d graczy, zar?wno pozytywne, jak i negatywne. Konsolowcy, najwidoczniej znudzeni, sfrustrowani albo po prostu z?o?liwi, utworzyli petycj? przeciwko… wydaniu GTA V na komputery osobiste z apelem, by pecetowcy dostali nauczk? i przestali kra??.
xXx, podsy?asz nam tutaj bardzo ciekaw? informacj? odno?nie wersji PC i tak jak tutaj zacytowa?e? Rockstar mo?e nie wyda? Grand Theft Auto V na PC'ty, poniewa? z informacji kt?re ju? zd??y?em przez ten czas "sagi" GTA V na PC wyczyta? to Rocksar sam informowa?, ?e nie lubi? wydawa? gier na komputery poniewa? w?a?nie nie na widz? "piracenia" ich produkcji.
Wi?c mo?e si? okaza?, ?e GTA V zobaczymy wy??cznie na konsolach.
ASUS P5B Premium + Ai Remote + ASAP + TPM >> Intel PDC E5200 @ 3.6GHz + KARAKORUM>> 2x 2GB G.Skill 1066MHz>> SAPPhIRE HD4850 512MB GDDR3 ||
Pozdro dla frajerów, którzy próbują się logować na moje konto i mi je blokują....
Ja zobacz? na moim monitorze GTA mam nadziej? ju? rano, bo narazie jest 1% pobierania (czyli 180mb z 18gb) Mam PS3 pod??czone do monitora
Podpis
ASUS P5B Premium + Ai Remote + ASAP + TPM >> Intel PDC E5200 @ 3.6GHz + KARAKORUM>> 2x 2GB G.Skill 1066MHz>> SAPPhIRE HD4850 512MB GDDR3 ||
Pozdro dla frajerów, którzy próbują się logować na moje konto i mi je blokują....