Cze??, mam problem, a mianowicie u?ywaj?c funkcji TextDrawSetPreviewModel niekt?re textdrawy s? ucinane (jak na obrazku). Pytanie jest takie; czy mo?na temu zapobiec, a je?li tak to jak?
W Ipleomaxie je?eli textdraw za blisko zbli?ysz do kraw?dzi ekranu [w zale?no?ci od rozdzielczo?ci] to txd albo znika albo si? ucina. Spr?buj u?y? Zamaroth Textdraw Editor. Powinno by? git.
Dowiedzia?em si? (nie wiem ile w tym prawdy), ?e tak ju? jest i nie da si? tego zmieni?. No nic, p??niej spr?buj? zrobi? tak jak mi napisa?e?, dzi?ki i chyba temat wyczerpany - chyba, ?e kto? zna 100% spos?b, w takim wypadku prosz? o przepis.
Ostatni argument funkcji TextDrawSetPreviewRot to zoom. Odpowiada on za skal? powi?kszenia/pomniejszenia, jak jest napisane na WIKI
Zatem musisz zwi?kszy? zoom, np. do 2 albo 3 (musisz sprawdzi?), jak ca?y model b?dzie widoczny, wtedy sobie powi?ksz ca?y TextDraw za pomoc? funkcji TextDrawTextSize.