Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2025-08-05, 17:48

SuperMan.

Firefighter

Na forum: 3800 dni
Nick w MP: LORDG

Piwa: 3842

Respekt: 62,5

Ostrzeżeń: 60%
Witam, oddaje w wasze ręce budynek komisariatu policji w Los Santos na dzielnicy Rodeo. Model miał być do użytku własnego natomiast plany się pokrzyżowały więc oddaje w ręce fanatyków bądź osób którym się może przydać.

SS: https://imgur.com/a/4mI6iAU

Za pozwoleniem osoby która wykonała model na zlecenie trafia on w wasze ręce kosztem jedynie wystawienia browarka. Jako iż w zasadzie po odebraniu zlecenia i zapłaceniu to ja jestem właścicielem, zezwalam na jego edytowanie pod własne potrzeby. Budynek wymaga lekkich poprawek, zrobienia ewentualnych map oraz interioru.

Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

Autor modelu: Luxder (DC: luxder_)

Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 56 piw(a):
anonimovy, MedicRPG, m_pablo, zabia_15, Kubix91, .SzymeK*, verva, Cryptix0, Klusek, kacper91221, D3lta, mateusz199128, !ryzee, krystian321, Nikodem4322, Kazikzs, Pan_Zapalka, SaznBessa, Slawek2132, CloakeR, D4RK_, Thunter_pl, joeslick, Mleczu, KacperXU, Quviis, Darnok300, Whiskyx, KucharSolo, TheYatkinss, BlackTen, RybaAcab, Maciek25, flaps., KacperP25, PaKoSky, marcelekalegro, Rodwall, Kawisz0n, Szymonmk9, WujekDominiX, CristianBRtk, GrandTomasz, DolareK., pcs12, Bartek889, pawel1987, bednar1924, Opti123, Jacekjaworek, drago716, klauren, BuciorGames123, ziioman, kokosko111, MrKacu13
Tagi: komisariat :: policji
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Zasoby do MTA » [MODEL] Komisariat Policji w LS Odpowiedz do tematu