Witam, tak jak w temacie mam problem z modu?ami. Ustawiam w pliku konfiguracyjnym Ale i tak wyskakuje b??d : MODULE: Unable to find modules/mta_mysql.so (libmysqlclient.so.15: cannot open shared object file: No such file or directory)!
Za pomoc lec? piwka.
Nie ma takiego pliku w folderze modules. Najwidoczniej nie masz takiego utworzonego folderu b?d? zmienia?e? nazw? modu?u. Folder 'modules' musi si? znajdowa? w katalogu deathmatch, nie w 'resources'!
EDIT:
Oto rozwi?zanie problemu (wiki-mta):
MTA-MySQL.
Je?li b?dzie potrzebowa? t?umaczenia, to ju? ci pisze. Aby naprawi? b??d musisz pobra? ten plik do kt?rego odno?nik masz na wiki.
To ja mam modu?y w folderze modules i nie zmiania?em nazwy. Tylko mam taki problem, ?e musze wpisywa? /loadmodule mta_mysql.dll. A chcia?bym, aby to si? w??cza?o automatycznie.
Przepraszam, m?j b??d, ?le przepisa?em to.
MODULE: Unable to find modules/mta_mysql.dll (libmysqlclient.so.15: cannot open shared object file: No such file or directory)!